Halo Infinite: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου

Τελικά ούτε το φθινόπωρο δεν θα δούμε το Halo Infinite. Πριν από λίγη ώρα διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου της δημοφιλέστατης σειράς της 343 Industries, η οποία αναμένεται ότι θα επιβεβαιωθεί επίσημα αργότερα σήμερα στο πλαίσιο της Gamescom 2021.

Σύμφωνα με τη διαρροή το Ηalo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2021 για Windows PC, Xbox Series X/S και Xbox One., με τη νέα καθυστέρηση να οφείλεται κυρίως στο feedback που έλαβε η εταιρεία από τους gamers όταν δημοσίευσε το gameplay trailer του παιχνιδιού στην E3 2021 τον περασμένο Ιούνιο. Ας ελπίσουμε ότι έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις για να το φέρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να αξίζει η αναμονή.

Το Halo Infinite θα περιλαμβάνει single-player campaign, αλλά και multiplayer mode που θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους, ενώ οι συνδρομητές της υπηρεσίας Game Pass θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του (δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία μέχρι στιγμής). Από το gameplay trailer για την Epic Campaign γίνεται σαφές ότι ο Master Chief θα έχει τη βοήθεια μιας νέας Τεχνητής Νοημοσύνης στην προσπάθεια του να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και να ξεπεράσει τις μυστηριώδεις προκλήσεις που θα συναντήσει στην πορεία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading