LG

Η LG παρουσιάζει οθόνη gaming 48'' OLED που κυρτώνει όποτε θέλει ο χρήστης

Πιστή στην τακτική της να ανακοινώνει τις συσκευές της πριν την έναρξη των ετήσιων CES, η LG Display αποκαλύπτει μια νέα οθόνη 48’’ που προορίζεται για gamers και ξεχωρίζει για το γεγονός ότι μπορεί να κυρτώνει όποτε το επιθυμεί ο χρήστης.

Η LG Bendable Cinematic Sound OLED μπορεί να κυρτώσει σε ακτίνα έως 1000R, έτσι ώστε να βυθίζεσαι ακόμη περισσότερο μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, όπως και να την “ισιώνεις” όταν θέλεις να παρακολουθήσεις ταινία ή γενικότερα άλλου είδους περιεχόμενο.

Από πλευράς επιδόσεων, το panel προσφέρει μεταβαλλόμενο ρυθμό ανανέωσης εικόνας από 40Hz έως 120Hz και χρόνο απόκρισης μόλις 0.1ms. Επίσης, δεν διαθέτει ηχεία, αλλά ο ήχος αναμεταδίδεται μέσω δονήσεων του panel. Είναι πιστοποιημένη από παγκόσμιους οργανισμούς για την προστασία των ματιών από τη μπλε ακτινοβολία.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει άμεσα στην αγορά, αλλά υποθέτουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα στο CES 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[LG]

Loading