LG

Η νέα LG OLED Signature ήρθε για να απογειώσει τις αισθήσεις

Η νέα LG OLED TV Signature είναι γεγονός και υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία 8Κ.

Η LG OLED Z2 συνδυάζει τα βαθιά και πλούσια χρώματα της αυτοφωτιζόμενης OLED με την απεραντοσύνη της ανάλυσης 8K, ενώ τα 33 εκατομμύρια pixel φωτίζονται αυτόνομα για μια εξαιρετικά ζωντανή και έντονη εμπειρία. Ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI 8K, μέσω της αναβαθμισμένης λειτουργίας deep learning, χρησιμοποιεί τη λειτουργία ενίσχυσης σώματος και αντικειμένων και έτσι, η OLED Z2 παρουσιάζει με μεγαλύτερη ευκρίνεια ανθρώπους και πράγματα εντός του κάδρου. Ενώ, η βελτίωση στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο μεγιστοποιεί το πεδίο του βάθους, προσφέροντας μια εκπληκτικά ρεαλιστική ποιότητα εικόνας.

lg-oled-signature-8k-2.jpg

Τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό όλες τις συνθήκες φωτισμού, εξασφαλίζοντας εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές, στις οποίες διακρίνονται ακόμα και οι πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες. Η OLED Z2 διαθέτει το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro που εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην εικόνα και την βελτιώνει, κάνοντας το HDR πιο ζωντανό HDR που αναδεικνύει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ακόμα, με τον επεξεργαστή α9 Gen 5 AI επιτυγχάνεται η μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών για πιο καθηλωτικό ήχο surround για να νιώσετε τη δράση και τη σκηνή στο σαλόνι σας. Ο συνδυασμός του Dolby Vision IQ™με το Dolby Atmos®1 προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακή, καθηλωτική και κινηματογραφική εμπειρία ενώ μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ™1 προσθέτει εξαιρετικό βάθος στον ήχο και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Επιπλέον, οι λάτρεις του gaming θα αποζημιωθούν απολαμβάνοντας ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στη νέα LG OLED Z2, από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming1 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0,1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη VRR, η δράση θα είναι ακόμα πιο φρενήρης θα απεικονίζεται καθαρά και ομαλά. Επιπρόσθετα, η νέα κατηγορία στο gaming, GeForce Now2, δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το cloud, που περιμένει τους φαν να τα ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση.

lg-oled-signature-8k-1.jpg

Η νέα OLED TV διαθέτει τα ThinQ AI & webOS που μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις ταινιών & σειρών με βάση τα γούστα, αρκεί να ρυθμιστεί το προφίλ για όλους τους χρήστες του σπιτιού ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Χάρη στην απίστευτα λεπτή σχεδίασή της, η συγκεκριμένη τηλεόραση ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον, είτε η επιλογή αφορά στην Gallery Design των 77 ιντσών που εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο ή το μοντέλο των 88 ιντσών με βάση δαπέδου, αποκτώντας "τολμηρή" στάση στον χώρο σας.

Τέλος, η LG OLED Z2 έχει 5ετή εγγύηση πάνελ παρέχοντας σιγουριά για την κατασκευή των Premium τηλεοράσεων OLED LG για τα επόμενα χρόνια.

Loading