Η Ρωσία στέλνει ηθοποιό στο Διάστημα για τα γυρίσματα ταινίας

Μία Ρωσική ομάδα τριών ατόμων εκτοξεύτηκε σήμερα με τον πύραυλο Soyuz στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για να γυρίσουν σκηνές για μια επερχόμενη ταινία.

Το πλήρωμα αποτελείται από μια Ρωσίδα ηθοποιό που ονομάζεται Yulia Peresild, τον παραγωγό, Klim Shipenko και έναν Ρώσο κοσμοναύτη, Anton Shkaplerov ο οποίος θα μείνει στον σταθμό μέχρι την άνοιξη, διεξάγοντας έρευνα για τη ρωσική διαστημική εταιρεία, Roscosmos.

Russia Space Movie

Η Peresild και ο Shipenko θα μείνουν στον σταθμό για μόλις 12 ημέρες, γυρίζοντας σκηνές για την ταινία The Challenge. Η ταινία ακολουθεί έναν κοσμοναύτη που αρρωσταίνει σε ένα διαστημικό σταθμό και χάνει τις αισθήσεις του. Δεν θα μπορέσει να φτάσει ζωντανός πίσω στη Γη. Έτσι, μία γιατρός (Peresild) πάει για να τον σώσει. Και παρά την έλλειψη βαρύτητας, πρέπει να κατορθώσει να τον εγχειρήσει στην καρδιά.

Η σημερινή αποστολή ξεκίνησε στις 4:55 π.μ. με την απογείωση του ρωσικού πυραύλου Soyuz από Baikonur Cosmodrome στο Καζακστάν. Το πλήρωμα είχε ένα σύντομο ταξίδι, κάνοντας μόλις δύο γύρους γύρω από τη Γη, πριν προσεγγίσουν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading