Η Salesforce εξαγοράζει το Slack με $27.7 δισ.!

Ακόμα μία πολύ σημαντική εξαγορά στον χώρο των υπηρεσιών και της τεχνολογίας, με τη Salesforce να ετοιμάζεται να ξοδέψει $27.7 δισεκατομμύρια προκειμένου να πάρει στην κατοχή της τη Slack. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει μεταξύ τους και απομένουν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις ρυθμιστικές αρχές προκειμένου να κλειδώσει οριστικά η εξαγορά, η οποία παρεμπιπτόντως θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Salesforce.

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Slack, πρόκειται για μια επαγγελματική πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας, όπως για παράδειγμα το Microsoft Teams. Η ανοδική πορεία της έμοιαζε να φτάνει σε ένα τέλμα πέρυσι, αλλά η πανδημία COVID-19 βοήθησε και αυτή να αναπτυχθεί περισσότερο.

Ο CEO της Salesforce, κ. Marc Benioff, δήλωσε:

Η ένωση των δυνάμεων μας με τη Slack είναι ονειρική. Μαζί, οι δύο εταιρείες θα διαμορφώσουμε το μέλλον των εταιρικών λογισμικών και θα αλλάξουμε ριζικά το τοπίο της απομακρυσμένης τηλεργασίας. Είναι ο πιο στρατηγικός συνδυασμός που έχει γίνει ποτέ στον χώρο του software.

Το Slack θα μετατραπεί στο νέο περιβάλλον χρήσης για την υπηρεσία Salesforce Customer 360 και θα ενσωματωθεί σε όλες τις λύσεις Salesforce Cloud. Οι επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από μια ενιαία πλατφόρμα διασύνδεσης των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μεταξύ τους, αλλά και με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Slack]

Loading