Η Ultimate Ears παρουσιάζει τη νέα έκδοση του βραβευμένου φορητού ηχείου WONDERBOOM

Η Ultimate Ears, μια μάρκα της Logitech, ανακοίνωσε την επέκταση της δημοφιλούς σειράς φορητών ηχείων Bluetooth(R) με την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του WONDERBOOM 3.

WONDERBOOM 3

Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα πολυεστέρα και τουλάχιστον 31% ανακυκλωμένο πλαστικό από ηλεκτρονικές συσκευές στο τέλος του κύκλου ζωής τους, το Ultimate Ears WONDERBOOM 3 συνεχίζει να αποδεικνύει ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Πρόκειται για ένα πραγματικά φορητό ηχείο με εκπληκτικά «μεγάλο» ήχο 360°, με την κρυστάλλινη και full bass ποιότητα, που διαρκεί έως και 14 ώρες, με ενεργές τις βελτιώσεις stereo και με πιστοποίηση IP67 -η οποία σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και επιπλέει στο νερό. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στην πισίνα, την παραλία ή στη πεζοπορία και φυσικά είναι ιδανικό για να ακούτε μουσική στο σπίτι, ακόμη και στο ντους.

ultrimate-ears-wonderboom3.jpg

Το WONDERBOOM 3 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, γκρι (Joyous Bright), ροζ (Hyper Pink), μπλε (Performance Blue) και μαύρο (Active Black). Το ηχείο διαθέτει εμβέλεια Bluetooth 40 μέτρα, οπότε είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, δε λερώνεται εύκολα, είναι ανθεκτικό στις πτώσεις και διαθέτει μια εύχρηστη θηλιά στο πάνω μέρος ώστε να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Μπορείτε, επίσης, να συνδέσετε δύο ασύρματα ηχεία WONDERBOOM 3 για ακόμα μεγαλύτερο ήχο. Με ένα πάτημα του κουμπιού διπλασιάζεται ο ήχος ενώ με ένα ακόμα έχετε αληθινό stereo ήχο και από τα δύο ηχεία, με αριστερά και δεξιά κανάλια.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Το Ultimate Ears WONDREBOOM 3 είναι διαθέσιμο για αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή €99.99.

Loading