Influencer γλύφει καπάκι τουαλέτας αεροπλάνου για το «coronavirus challenge»...

Η βλακεία δεν έχει όρια, κάτι που διαπιστώνουμε καθημερινά σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και όχι μόνο από τους Ελληναράδες. Αυτή τη φορά η “είδηση” αφορά το TikTok, για το οποίο έχουμε άλλα δύο θεματάκια σήμερα…

Το TikTok έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές τους τελευταίους μήνες, ειδικά στις νεαρές ηλικίες, και κατά καιρούς ξεπηδούν και εκεί διάφορες “προκλήσεις” για τους χρήστες. Η τελευταία λέγεται “coronavirus challenge” και στο πλαίσιο αυτής της…. (βάλτε εσείς όποιον χαρακτηρισμό θέλετε) μια 22χρονη αποφάσισε να γλύψει το καπάκι της τουαλέτας ενός αεροπλάνου. Καλά διαβάσατε. Στο διάρκειας 6 δευτερολέπτων video ζητούσε μάλιστα από τους followers να κάνουν retweet έτσι ώστε ο κόσμος να μάθει πως να προσέχουν την υγιεινή τους στο αεροπλάνο.

Ευτυχώς οι αντιδράσεις των περισσότερων followers της στο TikTok (19.000) και το Instagram (150.000) είναι καταδικαστικές και αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα replies για να δείτε τι γλέντι έχει στηθεί. Η ίδια, πάντως, δεν πτοήθηκε και δημοσίευσε ακόμη ένα tweet με την αντίδραση της μάνας της.

Η φυσική επιλογή μπορεί να κάνει τη δουλειά της…

[via]

Loading