Instagram: Αυτόματη μετάφραση των Stories σε 90 γλώσσες

Η δημοτικότητα της πλατφόρμας του Instagram έχει συναντήσει ανταπόκριση από κάθε γωνιά του πλανήτη και οι πιθανότητες να συναντήσετε Stories που δεν είναι στην αγγλική γλώσσα είναι αμέτρητες. Ωστόσο, το Instagram πλέον έχει μία νέα δυνατότητα που θα μεταφράζει κάθε ξενόγλωσσο κείμενο και θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Τη στιγμή που η δημοφιλής πλατφόρμα εντοπίσει ότι παρακολουθείτε ένα Story σε μία διαφορετική γλώσσα, θα εμφανίζει μία προτροπή που θα αναφέρει «See translation». Εάν πατήσετε στην προκείμενη επιλογή, τότε το κείμενο θα εμφανιστεί στη μητρική σας γλώσσα. Η λειτουργία μπορεί να μεταφράσει το κείμενο σε περισσότερες από 90 γλώσσες.

Επομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κατανοείτε εξ ολοκλήρου τι έχει ειπωθεί σε ένα Story σε οποιαδήποτε γλώσσα και με βάση τη νέα δυνατότητα το Instagram αποκτά ένα σημαντικό προβάδισμα σχετικά με την εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading