Instagram: Ετοιμάζει νέο widget για άμεση εναλλαγή λογαριασμών

Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει πολλούς χρήστες του Instagram να δημιουργούν δεύτερο και τρίτο λογαριασμό στην πλατφόρμα, ο καθένας για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του βλέψεις μέσω ενός εναλλακτικού λογαριασμού. Ωστόσο, το να διαχειριστείς πολλαπλούς λογαριασμούς στο Instagram δεν είναι και η ευκολότερη υπόθεση.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Alessandro Paluzzi, το Instagram για τη διευκόλυνση των χρηστών του στρέφει την προσοχή του σε νέα widget της Apple. O Paluzzi δημοσίευσε έναν αριθμό από screenshots που παρουσιάζουν το «Multiple Accounts», το οποίο θα επιτρέπει την άμεση μετάβαση απευθείας στο λογαριασμό που επιθυμεί ο χρήστης, δίχως να αναγκαστεί να «ψαχουλεύει» μέσα στην εφαρμογή τον τρόπο.

instagram-switch-1.jpg

Παράλληλα, ο προγραμματιστής τόνισε ότι η εταιρεία δοκιμάζει διαφορετικές εκδόσεις του widget. Σε μία πρώτη έκδοση βλέπουμε να εμφανίζεται μόνο η εικόνα προφίλ και το όνομα του χρήστη, σε μία άλλη εκτός από αυτά τα δύο βασικά στοιχεία του λογαριασμού, εμφανίζεται η δυνατότητα του direct message και σε μία άλλη η απευθείας μετάβαση στην κάμερα.

Προφανώς, όλες αυτές οι δυνατότητες βρίσκονται σε εξέλιξη και δοκιμάζονται. Επί του παρόντος, δεν έχει αποσαφηνιστεί πότε και εάν θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαν να έχουν καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία του χρήστη στο πολυαγαπημένο Instagram.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading