Instagram: Μαζική διαγραφή σχολίων και Pinned Comments

Νέες λειτουργίες για την καταπολέμηση των κακόβουλων σχολίων και του bullying στο Instagram, με την ομάδα ανάπτυξης να προσθέτει μερικές απλές αλλά χρήσιμες δυνατότητες, κυρίως για όσους διατηρούν δημοφιλείς λογαριασμούς στην εφαρμογή.

Η πρώτη από αυτές είναι η δυνατότητα να διαγράψεις μαζεμένα πολλά σχόλια. Στις συσκευές iOS μπορείς να το κάνεις πατώντας επάνω σε ένα σχόλιο, στη συνέχεια το εικονίδιο με τις τελίτσες επάνω αριστερά και από εκεί θα δεις την επιλογή “manage comments” για να διαγράψεις έως 25 σχόλια με τη μία ή το “more options” για να μπλοκάρεις λογαριασμούς. Στις συσκευές Android απλά κρατάς παρατεταμένα ένα σχόλιο και στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις τα σχόλια που θες να διαγράψεις με τη μία, αλλά και να πατήσεις στο εικονίδιο με τις τελίτσες για να μπλοκάρεις τους λογαριασμούς.

instagram-pinned-comments.jpg

Η δεύτερη λειτουργία που θα ενσωματωθεί στο κοντινό μέλλον στο Instagram είναι τα Pinned Comments, δηλαδή τα σχόλια που θες να φαίνονται στη κορυφή της συζήτησης που γίνεται κάτω από μια ανάρτηση σου. Τέλος, μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας (Privacy) του λογαριασμού σου ποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να σε κάνουν tag ή mention σε σχόλια, περιγραφές και stories.

[Instagram]

Loading