Instagram: Πλέον αφήνεις likes ανώνυμα και στα Stories

Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται στην εφαρμογή του Instagram, με τον επικεφαλής Adam Mosseri να ανακοινώνει πως στο εξής θα μπορούμε να αφήνουμε ανώνυμα likes στα Stories που μας αρέσουν χωρίς να αποστέλλεται μήνυμα στον δημιουργό.

Με την επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής για συσκευές Android και iOS θα παρατηρήσετε το νέο heart button στα Stories, το οποίο ουσιαστικά είναι το ίδιο με αυτό που βλέπουμε στις αναρτήσεις των χρηστών στο γενικό feed και πατώντας επάνω του αφήνεις ένα like.

Μικρό μεν σαν χαρακτηριστικό, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τους δημιουργούς όσο και για τους followers. Οι μεν πρώτοι δεν θα κατακλύζονται από προσωπικά μηνύματα και οι δεύτεροι θα μπορούν να εκφράσουν την επιδοκιμασία τους ανώνυμα. Παρόλα αυτά, δεν θα εμφανίζεται μετρητής των likes στους χρήστες παρά μόνο θα «γεμίζει» το heart button για να γνωρίζεις ότι έχεις δώσει το like σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading