Instagram: Τέλος στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Threads

Πριν από δύο χρόνια, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του Threads, μιας αυτόνομης εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων που επέτρεπε στους χρήστες να συνομιλούν μεταξύ τους, δίχως να χρειάζεται να έχουν ανοιχτή την κύρια εφαρμογή.

Ωστόσο, η πορεία της εφαρμογής δεν είχε το επιθυμητό αντίκρισμα από το φανατικό κοινό του Instagram, και η Meta αποφάσισε να κλείσει την εφαρμογή Threads στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Threads, θα πρέπει να επιστρέψετε στο Instagram, εάν θέλετε να συνεχίσετε να στέλνετε ή να λαμβάνετε μηνύματα μέσω αυτής.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο TechCrunch:

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να έρχονται σε επαφή με τους φίλους τους και το παρατηρήσαμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη των μηνυμάτων στο Instagram. Τώρα θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας για τη βέλτιστη επικοινωνία των χρηστών με τους φίλους τους στο Instagram και θα καταργήσουμε την εφαρμογή Threads.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading