Instagram: Σύντομα θα μπορείς να κρύβεις την ένδειξη «Διαβάστηκε» στις συνομιλίες σου

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram ετοιμάζει μια νέα λειτουργία που αφορά την ιδιωτικότητα των χρηστών και όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής, Adam Mosseri, ήταν κάτι που ζητούσαν οι χρήστες εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για την περίφημη ένδειξη «Διαβάστηκε» (ή «Seen» για όσους έχουν επιλεγμένη γλώσσα τα Αγγλικά), την οποία θα μπορείς πλέον να απενεργοποιείς για να μην ενημερώνεις τον συνομιλητή σου πως διάβασες το μήνυμα (και τον έγραψες…).

Αν και το Instagram συμπεριλαμβάνει στις ρυθμίσεις του την δυνατότητα απενεργοποίησης του Activity Status, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις αυτές τις αποδείξεις δραστηριότητας στα προσωπικά μηνύματα, με αποτέλεσμα ο συνομιλητής σου βλέπει εάν έχεις όντως διαβάσει το μήνυμα του.

Με το νέο διακόπτη που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες και αναμένεται να λανσαριστεί σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα μπορείς να κλείσεις αυτές τις αποδείξεις είτε καθολικά, είτε για κάθε χρήστη ξεχωριστά. Η επιλογή θα εμφανιστεί στην ενότητα Privacy & Safety.

[via]

Loading