Η Intel προέβη σε μια ασυνήθιστη κίνηση, καθώς προσέλαβε τον will.i.am, τραγουδιστή των Black Eyed Peas, στη θέση του Διευθυντή Καινοτομίας (Director of Creative Innovation)! Σύμφωνα με την εταιρία:

"Ως προέκταση της ακόρεστης λατρείας του για την τεχνολογία, η οποία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική καριέρα και στη ζωή του, ο will.i.am θα συμμετέχει σε μια πολυετή, πρακτική, δημιουργική και τεχνολογική συνεργασία με την Intel Corporation"

Ας δούμε τι λέει και ο will.i.am:

"Σχεδόν σε οτιδήποτε κάνω εμπλέκονται επεξεργαστές και υπολογιστές, και όταν κοιτάζω ένα chip της Intel σκέφτομαι όλα τα δημιουργικά μυαλά που συμμετείχαν στην κατασκευή του, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η δική μου δημιουργικότητα. Η συνεργασία με επιστήμονες, ερευνητές και προγραμματιστές της Intel ώστε να αναπτύξουμε από κοινού νέους τρόπους επικοινωνίας, δημιουργίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα είναι καταπληκτική"

Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα είναι σοβαρά, αφού η Intel θα πάρει πολύ σοβαρά την άπψη του will.i.am για όλων των ειδών τα προϊόντα, από smartphones μέχρι laptops. Από την άλλη μεριά, δε πιστεύουμε ότι θα πηγαίνει καθημερινά σε ένα γραφείο για να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική των επεξεργαστών...

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό αρκετές εταιρίες στρέφονται σε παρόμοιες κινήσεις, όπως η Polaroid με τη Lady Gaga στην περασμένη CES 2011, ενδεχομένως για να προκαλέσουν φασαρία γύρω από το όνομα τους, αλλά καλό θα είναι να μην υπάρχει παραπλάνηση ότι οι διασημότητες ασχολούνται ενεργά με τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Advertisements