Η Intel αποκαλύπτει τα πρωτότυπα Medfield smartphones και tablets της

Στην προσπάθεια της να πείσει τις κατασκευάστριες εταιρείες φορητών συσκευών να προτιμήσουν τους επεξεργαστές Medfield έναντι των ανταγωνιστικών ARM, η Intel ανοίγει τελικά τα χαρτιά της και επιδεικνύει τη νέα σειρά επεξεργαστών σε λειτουργία μέσα από δύο νέα πρωτότυπα smartphones και tablets.

Όπως είδαμε, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τις προθέσεις της για άνοιγμα σε Android κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι εν λόγω συσκευές. Πράγματι, το smartphone διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread και το tablet Ice Cream Sandwich. Οι δύο συσκευές δόθηκαν στο MIT για δοκιμή και οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές:

"Το smartphone ήταν πολύ ισχυρό και ευχάριστο στη χρήση, ικανό να ανταγωνιστεί το τελευταίο iPhone και τις συσκευές Android. Παίζει video σε ποιότητα Blue-Ray το οποίο μπορεί να μεταφερθεί (streaming) και σε τηλεόραση. Το browsing ήταν ταχύτατο και ομαλό χωρίς κανένα πρόβλημα."

Σύμφωνα με την Intel, oι επεξεργαστές Medfield προσφέρουν ταχύτερη εμπειρία browsing, καλύτερη απόδοση γραφικών και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τις τρεις κορυφαίες συσκευές τηλεφώνων σήμερα! Σύφωνα με το Stephen Smith της Intel:

"Κατά το πρώτο εξάμηνο το 2012 αναμένουμε να δούμε προϊόντα βασισμένα στις συσκευές αυτές. Τώρα που έχουμε τον Medfield, μπορούμε να επιταχύνουμε."

[πηγή androidcommunity]
Loading