Internet Explorer: Οι υπηρεσίες της Microsoft σταματούν να τον υποστηρίζουν

Μπορεί ο Internet Explorer να ακούγεται πλέον σαν κάτι μακρινό και ξεχασμένο, αλλά καλό θα είναι να θυμόμαστε πως μόλις το 2016 κατάφερε ο Google Chrome να τον ρίξει από την κορυφή και φυσικά να αρχίσει η απόσυρση σου από τη Microsoft για να αναδειχθεί ο Microsoft Edge.

Η εταιρεία διατήρησε μια έκδοση του Internet Explorer 11 ενεργή μέσα από το compatibility mode του Edge, με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε αυτόν να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση σε άλλους web browsers, αλλά κάπου πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από τις 17 Αυγούστου 2021 θα σταματήσει την υποστήριξη του Internet Explorer 11 από πολλές υπηρεσίες της, όπως τα Outlook, OneDrive, Office 365, ενώ από τις 30 Νοεμβρίου 2020 σταματή η υποστήριξη του Teams. Επιπλέον, η εταιρεία θα καταργήσει και την προηγούμενη έκδοση του Microsoft Edge που δεν βασίζεται στην Chromium engine από τις 9 Μαρτίου 2021.

Μοιάζει αστείο να το συζητάμε, ωστόσο, παρά τις εκκλήσεις της ίδιας της Microsoft υπάρχει πολύς κόσμος που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον Internet Explorer.

[Microsoft]

Loading