iOS 15.3, iPadOS 15.3, macOS Monterey 12.2, tvOS 15.3 και watchOS 8.4 διαθέσιμα για εγκατάσταση

Η Apple προχώρησε στο λανσάρισμα των νέων αναβαθμίσεων για τα λειτουργικά συστήματα των συσκευών της, με τους κατόχους των συμβατών Mac, iPhone, iPad, Apple TV και Apple Watch να δέχονται ήδη ειδοποιήσεις για να εγκαταστήσουν τα macOS Monterey 12.2, iOS 15.3, iPadOS 15.3, tvOS 15.3 και watchOS 8.4 στις συσκευές τους.

Τα macOS Monterey 12.2, iOS 15.3 και iPadOS 15.3 κρίνεται αναγκαίο να εγκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, καθώς επιδιορθώνουν ένα πολύ σημαντικό κενό ασφαλείας του Safari browser που αποδείχθηκε ότι μπορεί να διαρρεύσει το ιστορικό πλοήγησης και άλλες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για τον χρήστη. Από την άλλη, το watchOS 8.4 αντιμετωπίζει ένα θέμα με τους third-party φορτιστές των Apple Watch, μιας και υπήρξαν αναφορές πως δεν γίνεται σωστή φόρτιση.

Κατά τ’ άλλα, η Apple αναφέρει πως όλες οι νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων δίνουν λύση σε πληθώρα μικρότερων προβλημάτων και κενών ασφαλείας, επομένως, καλό θα είναι να προχωρήσετε στην εγκατάσταση τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading