iOS 16.3.1: Διαθέσιμη η νέα έκδοση, αλλά προκαλεί πρόβλημα στο Google Photos

Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 16.3.1 και iPadOS 16.3.1 για τα συμβατά iPhone και iPad, σε μια μικρή αναβάθμιση που φέρνει την υποστήριξη για τα Security Keys στο Apple ID, υποστήριξη για το νέο HomePod, αλλά και αρκετές επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων και βελτιστοποιήσεις για την λειτουργία Crash Detection στη σειρά iPhone 14.

Συγκεκριμένα το changelog αναφέρει πως επιδιορθώθηκαν τα προβλήματα απόκρισης των ρυθμίσεων του iCloud σε ορισμένες εφαρμογές, τα θέματα μη εξυπηρέτησης αιτημάτων στον ψηφιακό βοηθό Siri για την λειτουργία Find My, αλλά και στην ευαισθησία του Crash Detection μετά τις αναφορές για ενεργοποίηση του κατά την διάρκεια του σκι ή στα λούνα πάρκ.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν αναφορές ότι το iOS 16.3.1 έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα σε όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία Google Photos, καθώς η εφαρμογή κρασάρει διαρκώς μετά την εγκατάσταση του update. Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα, οπότε αν χρησιμοποιείτε το Google Photos καλό θα είναι να περιμένετε λίγο.

Εξάλλου, η Apple κυκλοφόρησε και τα macOS Venture 13.2.1, watchOS 9.3.1 και tvOS 16.3.2, όλα πολύ μικρά updates που αφορούν την επιδιόρθωση μικροπροβλημάτων και ενημερώσεις ασφαλείας.

Loading