iOS 16.5, iPadOS 16.5, macOS Ventura 13.4 και watchOS 9.5 διαθέσιμα από την Apple

Καθώς η Apple προετοιμάζεται για την παρουσίαση των νέων μεγάλων εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων της στο επερχόμενο WWDC 2023 (5-9 Ιουνίου 2023), η εταιρεία λανσάρει μερικά μικρότερα updates για όλες τις πλατφόρμες της που το είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα.

iOS 16.5

Η νέα έκδοση είναι φέρνει την ξεχωριστή καρτέλα Sports για την εφαρμογή Apple News, το Pride Celebration wallpaper για να τιμήσουν την LGBTQ+ κοινότητα, επιδιορθώσεις σφαλμάτων για το Spotlight και τα Podcasts στο CarPlay, αλλά και ένα θέμα με τις ρυθμίσεις του Screen Time που δεν συγχρονιζόταν σε όλες τις συσκευές.

iPadOS 16.5

Σε αντίθεση με το iOS 16.5, η νέα έκδοση για iPad δεν περιλαμβάνει το Pride Celebration wallpaper, αλλά φέρνει και αυτό την ξεχωριστή καρτέλα Sports στο Apple News και τις επιδιορθώσεις που προαναφέραμε.

macOS Ventura 13.4

Μικρό το update και στην περίπτωση των Macs, αλλά τουλάχιστον έλυσαν το ζήτημα με την αναξιοπιστία του ξεκλειδώματος όταν φοράς το Apple Watch (πολλές φορές δεν λειτουργούσε). Κατά τ’ άλλα, βλέπουμε και εδώ την καρτέλα Sports στο Apple News και επιδιορθώσεις που αφορούν την αργή επανασύνδεση των ασύρματων πληκτρολογίων μέσω Bluetooth, την λειτουργία VoiceOver κατά τη διάρκεια της πλοήγησης σε ιστοσελίδες και το θέμα με τις ρυθμίσεις του Screen Time.

watchOS 9.5

Τέλος, τα Apple Watch αποκτούν το νέο Pride watch face κατ’ αντιστοιχία με το Pride Celebration wallpaper των iPhone και ορισμένες επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων.

Loading