iPhone 14 και iPhone 14 Plus: Επίσημα με βελτιωμένες κάμερες και αυτονομία μίας ημέρας

Ώρα για το κυρίως πιάτο της σημερινής παρουσίασης της Apple, που δεν είναι άλλο από τα νέα iPhone 14. Η αρχή γίνεται με τα iPhone 14 (6.1’’) και iPhone 14 Plus (6.7’’), αμφότερα με ανθεκτικές οθόνες Super Retina XDR OLED, επεξεργαστή A15 Bionic και αυτονομία μίας ημέρας.

apple-iphone-14-display.jpg

Στον τομέα της κάμερας, τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus έρχονται με μεγαλύτερο κύριο αισθητήρα 12MP που υπόσχεται 49% βελτίωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η νέα 12MP TrueDepth εμπρόσθια κάμερα έχει για πρώτη φορά σύστημα αυτόματης εστίασης και είναι κατά 39% καλύτερη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σημαντικές βελτιώσεις και στα videos, χάριν στο νέο σύστημα σταθεροποίησης και το Action Mode που υπόσχεται σταθερότητα επιπέδου gimbal στις λήψεις των χρηστών.

apple-iphone-14-spec.jpg

Από πλευράς συνδεσιμότητας, τα νέα iPhone 14 και iPhone 14 Plus που θα πωλούνται στις ΗΠΑ δεν θα διαθέτουν φυσική κάρτα SIM (όλα eSIM). Η εταιρεία ενσωματώνει την λειτουργία Crash Detection για αναγνώριση τροχαίων ατυχημάτων και αυτόματη ενημέρωση των αρχών, ενώ επιβεβαιώνονται οι φήμες για δυνατότητα σύνδεσης σε δορυφορικά δίκτυα όταν βρίσκεσαι εκτός επίγειων δικτύων τηλεπικοινωνιών (Emergency SOS via Satellite).

Τα νέα iPhone 14 και iPhone 14 Plus θα είναι διαθέσιμα από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και 7 Οκτωβρίου 2022 αντίστοιχα, με τιμές εκκίνησης $799 και $899 αντίστοιχα.

Loading