iPhone 16 Pro: Τα πρώτα renders δείχνουν μια νέα προσθήκη

Η Apple αντικατέστησε τον διακόπτη Ring/Silent με ένα νέο κουμπί Action στα μοντέλα iPhone 15 Pro, ξεκλειδώνοντας μια νέα σειρά από λειτουργίες και συντομεύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, φήμες θέλουν την εταιρεία να επεξεργάζεται την προσθήκη ενός ακόμη κουμπιού στη ναυαρχίδα των iPhone της.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, τα CAD renders που δημοσίευσε το 91Mobiles περιλαμβάνουν το φημολογούμενο Capture Button (με capacitive touch λειτουργικότητα) που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της συσκευής κάτω από το Power Button. Ο υποτιθέμενος σχεδιασμός διαθέτει επίσης ένα μεγαλύτερο κουμπί Action από αυτό των μοντέλων iPhone 15 Pro.

Το Capture Button αναμένεται να διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση των επιπέδων ζουμ και η προσαρμογή της εστίασης, καθώς και να λειτουργεί ως ένα ξεχωριστό κουμπί κλείστρου για φωτογραφίες και βίντεο. Αν το καταφέρει στο iPhone, είναι πιθανό να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της κάμερας, αν και είναι δυνατή η παραμετροποίηση του Action button ώστε να λειτουργεί με την εφαρμογή Camera.

Η πηγή προσθέτει ότι το εξόγκωμα της κάμερας του iPhone 16 Pro που είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες κάμερας, μικρόφωνο, φλας και μονάδα LiDAR αναμένεται να έχει την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία που πρωτοεμφανίστηκε στα μοντέλα iPhone 11 Pro. Το iPhone 16 Pro είναι επίσης πιθανό να διαθέτει μια τετραπρισματική κάμερα τηλεφακού, παρόμοια με το iPhone 15 Pro Max.

Η σειρά iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2024, ενδεχομένως με μεγαλύτερες μπαταρίες σε ορισμένα μοντέλα. Επιπλέον, πολλές πηγές έχουν υπονοήσει ότι τα μοντέλα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα έχουν τα μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης που έχουμε δει ποτέ, με διαστάσεις 6,3 και 6,9 ιντσών αντίστοιχα.

Έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας για να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο, αλλά πάντοτε παρουσιάζουν ενδιαφέρον αυτές οι αποκαλύψεις, έστω για μερικά στοιχεία από τα μελλοντικά μοντέλα της Apple.

[via]

Loading