iPhone και iPad με συνδρομή; Αυτό, λέγεται, ότι εξετάζει η Apple

Ο τρόπος με τον οποίο αποκτούμε τα iPhone και τα iPad ίσως αλλάξει ριζικά τα επόμενα χρόνια, αν βγει αληθινή η αναφορά του Bloomberg για τα σχέδια της Apple. Σύμφωνα με τον Mark Gurman, η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει μια συνδρομητική υπηρεσία που θα σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς iPhone και iPad με μια μηνιαία συνδρομή, καθώς και να έχεις επιλογή για άμεση αναβάθμιση στα νέα μοντέλα μόλις κυκλοφορήσουν.

Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Apple, η συνδρομή θα είναι συνδεδεμένη με το Apple ID του εκάστοτε χρήστη και θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πακέτο με τα προγράμματα AppleCare και Apple One (περιλαμβάνει τα Apple Music, Apple TV+, Apple News+, Apple Fitness+, Apple Arcade).

Η στροφή της Apple στις υπηρεσίες είναι κάτι παραπάνω από εμφανής τα τελευταία χρόνια και τα νούμερα κάθε τριμήνου αποδεικνύουν πως δικαιώνεται για τις επενδύσεις της. Βέβαια, η μετατροπή της αγοράς των iPhone και iPad σε συνδρομητικό μοντέλο δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, ενώ εγείρονται και αρκετά ερωτήματα. Για παράδειγμα, θα μπορείς να δανείζεσαι το νέο iPhone για έναν μόνο μήνα; Αν προκληθεί ζημιά στο δανεικό iPhone ή iPad θα καλύπτεται από κάποια εγγύηση;

Όπως και να ‘χει, η αναφορά του Bloomberg κάνει λόγο για αποκαλυπτήρια της hardware συνδρομητικής υπηρεσίες της Apple μέσα στον επόμενο χρόνο. Από πλευράς Apple δεν υπάρχει, φυσικά, κάποιο σχόλιο.

Εσείς θα πληρώνατε συνδρομή για να χρησιμοποιείτε από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας το πιο πρόσφατο iPhone ή/και iPad;

[via]

Loading