Και ο Μάρτης ήρθε με προσφορές σε γνήσια κλειδιά Windows και Office

Οι εκπτώσεις του Μαρτίου έφτασαν. Είτε αναζητάτε έναν οικονομικό τρόπο για να στήσετε έναν νέο υπολογιστή, είτε απλά θέλετε να αναβαθμίσετε αυτήν την παλιά έκδοση του Office, αυτές οι προσφορές του Vip-cdkdeals.com θα σας κάνουν να ξεκινήσετε σε χρόνο μηδέν - και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα VIP-CDKdeals, να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό (μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω Facebook ή Google) και, κατά τη διάρκεια της αγοράς, να εισάγετε τον κωδικό TG30 για να λάβετε αμέσως μία έκπτωση 30% σε προϊόντα Windows, Office, αλλά και συνδυαστικά πακέτα τους.

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).

*Η κεντρική εικόνα είναι του Hal Gatewood on Unsplash

Loading