Καλωσόρισμα στο 2021 με εξαιρετικές τιμές σε κλειδιά Windows και Office

Από εκεί που το αφήσαμε στο κλείσιμο του 2020 ξεκινούν οι προσφορές για τη νέα χρονιά στο κατάστημα Keysoff. Το νέο κύμα εκπτώσεων μας φέρνει κλειδιά για Windows 10 Pro από €7.27 και Office από €21.27, ενώ όπως πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξτρα εκπτωτικά κουπόνια για να επωφεληθείτε από ακόμη καλύτερες τιμές σε διάφορα προϊόντα του καταστήματος.

keysoff-2021.jpg

Δηλώνοντας το κουπόνι SKK45 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 45% για τα παρακάτω:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKK58 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 58% για τα παρακάτω:

Σχετικά με το keysoff.com

Το κατάστημα διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysoff.com.

Μπορείτε να βρείτε την επιλογή του PayPal από την οθόνη του checkout στην ενότητα Payment Information επιλέγοντας το Cwalletco. Εκεί πατήστε Continue -> Order Review -> Place Order -> Choose Payment Method -> Process Order και θα σας εμφανιστεί η επιλογή.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading