Legend of Mana HD: Το remaster του θρυλικού RPG έρχεται στις 24 Ιουνίου 2021

Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις από το Nintendo Direct με το Legend of Mana HD, τη remastered έκδοση του παιχνιδιού της Square Enix που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου 2021 για Nintendo Switch, PS4 και Windows PC (μέσω Steam).

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία RPG της δεκαετίας του ’90 (είχε κυκλοφορήσει το 1999), το οποίο θα περάσει από ανακαίνιση για να συμβαδίσει με τα σημερινά δεδομένα, αλλά η Square Enix υποσχέθηκε πως δεν θα πειράξει τα retro γραφικά του.

Η υπόθεση του Legend of Mana εκτυλίσσεται στον φανταστικό κόσμο Fa’Diel μετά το σχεδόν ολοκληρωτικό κάψιμο του Mana Tree. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ήρωα (ή ηρωΐδας) με σκοπό να επαναφέρουν τον κόσμο στην πρώτερη δόξα του και ανάλογα με τις πράξεις τους θα διαμορφώσουν την προσωπικότητα του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading