Lenovo Legion: Επίσημη παρουσίαση στις 22 Ιουλίου 2020

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα το Snapdragon 865+ και αποκάλυψε ότι τα πρώτα smartphones που θα χρησιμοποιούν το νέο high-end SoC θα είναι τα ASUS ROG Phone 3 και Lenovo Legion. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο την ημερομηνία παρουσίασης του πρώτου, αλλά σήμερα η Lenovo αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να κονταροχτυπηθεί με την ASUS για το ποιος θα προσφέρει το καλύτερο gaming smartphone και μάλιστα την ίδια ημέρα.

Όπως καταλάβατε, το Lenovo Legion θα παρουσιαστεί και αυτό στις 22 Ιουλίου 2020, μια ημερομηνία που ενδεχομένως θα είναι ορόσημο για την κατηγορία αν βγουν αληθινές οι εξαγγελίες της εταιρείας και οι φήμες για τις δυνατότητες και τις καινοτομίες της συσκευής.

Ήδη γνωρίζουμε από τη χθεσινή παρουσίαση του Snapdragon 865+ πως το νέο SoC προσφέρει 10% καλύτερη μεγαλύτερη ταχύτητα και απόδοση στα γραφικά σε σύγκριση με το Snapdragon 865, ενώ υποστηρίζει τεχνολογίες WiFi 6E, Bluetooth 5.2 και οθόνες με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144Hz. Σε αυτά προσθέστε και τις πληροφορίες πως το Lenovo Legion θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης FHD+ (2340 x 1080), 16GB μνήμη RAM LPDDR5, 512GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, pop-up κάμερα στο πλάι, προηγμένο σύστημα ψύξης και μπαταρία με φορτιστή 45W.

Θα κρατήσουμε μικρό καλάθι, διότι η Lenovo μας έχει απογοητεύσει στο παρελθόν άλλα λέγοντας και άλλα πράττοντας…

[via]

Loading