up_icon
MWC MWC 2022 Tablets Laptops

Lenovo: Νέα Chromebooks, συσκευές 2-σε-1 και tablet στο MWC 2022

28 Φεβρουαρίου 2022 Techgear Team

Lenovo: Νέα Chromebooks, συσκευές 2-σε-1 και tablet στο MWC 2022

Καθώς η προσαρμογή σε έναν υβριδικό τρόπο ζωής συνεχίζεται, η Lenovo ρίχνει όλο της το βάρος στις εξυπνότερες καινοτομίες και στις αξιόπιστες υπηρεσίες που εξυπηρετούν την καθημερινότητα. Σήμερα στο MWC 2022 η Lenovo προχώρησε στην παρουσίαση του καινούργιου της χαρτοφυλακίου 2-σε-1 convertible και αποσπώμενων laptops, ενός tablet καθώς και μιας σειράς έξυπνων λύσεων.

Αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός περισσότερο συμμετοχικού ψηφιακού κόσμου, όπου οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στο προσωπικό τους laptop με πλήθος δυνατοτήτων, χωρίς αυτό να δυσκολεύει τις κινήσεις τους, η Lenovo, μέσω της σειράς IdeaPad συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα της με μεγαλύτερες επιδόσεις, ευελιξία και φορητότητα. Είτε μαθαίνουν από απόσταση, είτε εργάζονται στο γραφείο ή απλά μένουν σπίτι για να χαλαρώσουν, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν επίπεδο αξιοποιώντας εύχρηστες δυνατότητες σε ευέλικτες μορφές. Έτσι μπορούν να κάνουν περισσότερα, με τις προτάσεις να περιλαμβάνουν τα μετατρέψιμα laptops Lenovo IdeaPad Flex 5i και Lenovo IdeaPad Flex 5, τα οποία προτείνονται σε δύο μεγέθη οθονών (14 και 16 ιντσών), αλλά και με προαιρετική γραφίδα Lenovo E-color για όλες τις δημιουργικές στιγμές της ζωής. Το νέο αποσπώμενο laptop Lenovo IdeaPad Duet 5i με οθόνη 12 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Windows 11, είναι πραγματικά ιδανικό για σπουδαστές και όσους θέλουν να διαχειρίζονται παράλληλα διάφορες εργασίες.

H Lenovo ανακοίνωσε επίσης μια ισχυρή σειρά IdeaPad Chromebooks που απευθύνονται στο σύγχρονο οικιακό γραφείο, την τάξη και όχι μόνο: το νέο IdeaPad Flex 5i Chromebook (14”, 7), το 2-σε-1 IdeaPad Flex 3i Chromebook (15”, 7), και το IdeaPad Duet 3 Chromebook (11”, 7), έτοιμο να ακολουθήσει τον χρήστη οπουδήποτε.

Ένας άλλος τρόπος για να απολαύσετε την ευελιξία και την ψυχαγωγία είναι με το αναβαθμισμένο Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) Android, το οποίο υποστηρίζει το Lenovo Precision Pen 2 και τη βελτιωμένη λειτουργία ανάγνωσης.

Δίπλωσε, Εξερεύνησε και Πολλά Ακόμη - η σειρά IdeaPad Flex 5 2-σε-1

Εξελιγμένες εργονομικά εμπειρίες περιμένουν τους χρήστες χάρη στη νέα σχεδιαστική γραμμή του convertible laptop IdeaPad Flex 5i το οποίο προτείνεται με επεξεργαστές έως και AMD Ryzen 7 και Intel Iris Xe MAX Graphics, αλλά και ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon. Ο μηχανισμός περιστροφής 360 μοιρών επιτρέπει τη λειτουργία σε διάφορες μορφές, μεταξύ των οποίων laptop και tablet, ή ακόμη και τη στήριξη σε όρθια θέση, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός επιτρέπει στο πληκτρολόγιο να ανασηκώνεται ελαφρά όταν ανοίγει το laptop προσφέροντας ακόμα πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης. Πρόκειται για μια δυνατότητα η οποία βοηθά στην εστίαση του οπτικού πεδίου του χρήστη πάνω από το bezel στην κάτω πλευρά της οθόνης, προσφέροντας έτσι ενεργή οθόνη της τάξης του 90%.

lenovo-ideapad-flex-5.jpg

Η νέα γενιά των IdeaPad Flex 5i και IdeaPad Flex 5, διατίθεται σε δύο μεγέθη οθονών, 14 και 16 ιντσών, που προσφέρουν ζωηρά χρώματα και κρυστάλλινη εικόνα, ανάλυση έως 2,8Κ και αναλογίες 16:10 (ενώ υπάρχει και OLED επιλογή), για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, ακόμη και στο φως της ημέρας. Βελτιωμένο είναι επίσης το contrast όπως και οι γωνίες θέασης, με έως και 100% DCI-P3 χρωματικό φάσμα και φωτεινότητα 400 nits. Αυτά τα IdeaPad συνοδεύονται από πιστοποίηση TÜV, με τεχνολογία χαμηλού blue light, ώστε να βοηθούν στη μείωση της καταπόνησης των ματιών, διατηρώντας ταυτόχρονα την πιστότητα των χρωμάτων, ενώ το λογισμικό Eye Care της Lenovo βοηθά τους χρήστες να επιλέγουν την ιδανική ρύθμιση φωτισμού για τις ανάγκες τους. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες της συνεργασίας χάρη στην τεχνολογία Smart Learning της Lenovo, που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της συσκευής κατά το δίπλωμά της, διαχείριση κατανάλωσης Smart Power και Smart Noise Cancelling, το οποίο βοηθά στην ακύρωση του περιβάλλοντος θορύβου και ενισχύει τις υβριδικές εμπειρίες διδασκαλίας και μάθησης, μαζί με μια βελτιωμένη FHD κάμερα, με επιπλέον κλείστρο ιδιωτικότητας. Το μικρόφωνο συλλαμβάνει καθαρά τη φωνή του χρήστη όταν μιλά και βοηθά στον περιορισμό τον ανεπιθύμητων ήχων, όπως από τη χρήση του πληκτρολογίου ή την παρουσία ηχείων στο χώρο.

lenovo-ideapad-flex-5-1.jpg

Εφοδιασμένα με πλήρους λειτουργίας θύρα Type-C (USB 3.2) για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φόρτιση, τα νέα IdeaPad υποστηρίζουν επίσης επιπλέον οθόνη και Thunderbolt 4.0, καθιστώντας ακόμη ευκολότερη τη σύνδεση επιπλέον συσκευών. Απολαύστε βελούδινο streaming και ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δημιουργίας περιεχομένου, όπως για παράδειγμα, το μοντάζ, με έως και 16GB μνήμης και αποθηκευτικό χώρο PCIe SSD 1TB, για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις. Βιώστε την εμπειρία του κρυστάλλινου ήχου μέσα από τα εμπρόσθια ηχεία με Dolby Audio και υποστήριξη 65W για γρήγορη φόρτιση που προσφέρει δύο ώρες αναπαραγωγής βίντεο, μέσω του Rapid Charge Boost. 

lenovo-ideapad-flex-5-2.jpg

Η νέα γενιά IdeaPad προσφέρει λεπτότερη και ελαφρότερη κατασκευή σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα, για ακόμη ευκολότερη μεταφορά. Τα IdeaPad Flex 5i και IdeaPad Flex 5 κυκλοφορούν σε μια σειρά κομψών αποχρώσεων που βοηθούν το χρήστη να εκφράσει την ιδιαίτερη αισθητική του. Προκειμένου να σημειώσετε γρήγορα κάποιες ιδέες στη λειτουργία tablet, αρκεί να στραφείτε στην ολοκαίνουργια, προαιρετική γραφίδα της Lenovo, τη Digital Pen ή την επίσης προαιρετική E-Color, μια γραφίδα ικανή να συλλαμβάνει με ευκολία το οποιοδήποτε χρώμα από πραγματικά αντικείμενα.

Περισσότερη Ελευθερία για Δημιουργία -το αποσπώμενο IdeaPad Duet 5i

Στυλάτο και εξαιρετικά λεπτό, το IdeaPad Duet 5i παρουσιάζει για πρώτη φορά δημοφιλείς λειτουργίες με άξονα τα Windows 11 μέσα από το καινούργιο αποσπώμενο laptop με οθόνη 12 ιντσών και Bluetooth® πληκτρολόγιο, ένα επιπλέον πλεονέκτημα για όλα τα laptop της Lenovo σε αυτή την κατηγορία. Επιλέξτε απρόσκοπτα ανάμεσα σε τέσσερις λειτουργίες χρήσης, ανάμεσα σε αυτές τη λειτουργία laptop με ενσωματωμένη βάση στήριξης της οθόνης, τη λειτουργία tablet ή ζωγραφίστε με το προαιρετικό Active Pen 3, ενώ μπορείτε πολύ απλά να αποσπάσετε την οθόνη για να πάρετε φωτογραφίες ή video και να δημιουργήσετε περιεχόμενο. Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο είναι αυτό που καθιστά εφικτή όλη αυτή την ευελιξία, δημιουργώντας μια πολύ βολική απόσταση ανάμεσα στα δάχτυλα και την οθόνη, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να στηρίζεται στο ύψος των ματιών για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, όσο ο χρήστης εργάζεται ή μαθαίνει από το σπίτι.

lenovo-ideapad-duet-5i.jpg


Παρότι οι προτάσεις με αποσπώμενα πληκτρολόγια είναι γνωστές κυρίως για την ευκολία μεταφοράς, το IdeaPad Duet 5i ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη, χάρη στον εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, μόλις 9,45 χιλιοστά, ενώ παράλληλα αξιοποιεί ανακυκλωμένα υλικά στην πλάτη της οθόνης. Διατίθεται στις αποχρώσεις Stone Blue και Storm Grey. Παράλληλα, οι εντυπωσιακές απεικονιστικές δυνατότητες που παρέχει η 12 ιντσών οθόνη αφής 2,5Κ ΙPS σε αναλογίες 16:10 με 96% DCI-P3 χρωματική παλέτα και φωτεινότητα 450 nits προσφέρουν καθηλωτικές εμπειρίες διασκέδασης. Αυτό το αποσπώμενο laptop υποστηρίζει τις εξαιρετικές απεικονιστικές δυνατότητες του Dolby Vision, για ολοζώντανη ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με τον απίστευτα ρεαλιστικό ήχο του Dolby Atmos.

lenovo-ideapad-duet-5i-1.jpg

Ενισχύστε την παραγωγικότητά σας με τις εξαιρετικές επιδόσεις της 12ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core i7, την αυξημένη dual channel μνήμη και τη συνδεσιμότητα που προσφέρει το Wi-Fi 6. Δύo θύρες Type-C πλήρων δυνατοτήτων προσφέρουν επιλογές φόρτισης, σύνδεση με οθόνες ανάλυσης 4Κ καθώς και υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό. Το IdeaPad Duet 5i λειτουργεί γρήγορα χάρη στο Lenovo Smart Login και μια υπέρυθρη κάμερα 5M. Aν δεν έχετε χρόνο, τσεκάρετε τη λειτουργεία ταχείας φόρτισης Rapid Charge Express για τρεις ώρες αναπαραγωγής βίντεο μετά από μόλις 15 λεπτά φόρτισης, ώστε να επιστρέψετε γρήγορα στη δουλειά ή τη διασκέδαση σας.

Εξυπνότερα Χαρακτηριστικά για Λιγότερη Ταλαιπωρία – IdeaPad Chromebooks

Έχετε τα απαραίτητα παντού μαζί σας, με το εξαιρετικά ευέλικτο IdeaPad Flex 5i Chromebook (14”, 7). Εφοδιασμένο με έως και επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core, η εκπληκτική οθόνη 14 ιντσών FHD IPS με προαιρετική φωτεινότητα 400 nits και 100% χρωματική παλέτα sRGB προσφέρει στο χρήστη μια ανώτερη οπτική εμπειρία, ζωντανεύοντας βίντεο και παιχνίδια, ακόμη και στους περισσότερους εξωτερικούς χώρους. Ενισχύστε την αποδοτικότητά σας και πείτε «αντίο» στο ατελείωτο σκρολάρισμα διαδοχικών λογιστικών φύλλων χάρη στη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης 16:10 με λεπτά bezels. Η νέα αυτή πρόταση ενισχύει τη δημιουργικότητα, παρέχοντας προαιρετικά γραφίδα, σε συνδυασμό με μία μεγαλύτερη και πιο εύχρηστη επιφάνεια οθόνης (120mm x 75mm) για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

lenovo-ideapad-flex-5i-chromebook.jpg


Αυτό το μοναδικό 2-σε-1 πολυμορφικό Chromebook είναι γεμάτο από έξυπνες λεπτομερειών που θα σας λύσουν τα χέρια, με καλύτερη προστασία χάρη στο προαιρετικό fingerprint reader και κλείστρο κάμερας για προστασία της ιδιωτικότητας, ενώ προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα μέσω της κάμερας FHD (1080p) όταν επικοινωνείτε μέσω βιντεοκλήσης με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

To IdeaPad Flex 5i Chromebook προτείνεται στις αποχρώσεις Storm Grey και Stone Blue, με έξυπνο μηχανισμό περιστροφής 360 μοιρών, παρέχοντας ποιοτικότερο και δυνατότερο ήχο από τα δύο εμπρόσθια ηχεία με λειτουργία MaxxAudio. Απολαύστε μια ανώτερη εμπειρία αφής και πληκτρολόγησης με το σύστημα ανάκλισης του πληκτρολογίου, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ακουμπά καλύτερα τους καρπούς του. Ο υπολογιστής διατίθεται επίσης με προαιρετικό οπίσθιο φωτισμό για εργασία νυχτερινές ώρες. Αξιοποιείστε την ευελιξία που παρέχουν οι έως και 10 ώρες διάρκειας της μπαταρίας και αλλάξτε το σε λειτουργία tablet ανά πάσα στιγμή, με μία κίνηση, για να απολαύστε το ειδικά σχεδιασμένο interface αφής.

lenovo-ideapad-flex-5i-chromebook-1.jpg

Οι χρήστες έχουν επίσης την ευκαιρία να βιώσουν εξαιρετικές επιδόσεις και μοναδική διασκέδαση στο 2-σε-1 IdeaPad Flex 3i Chromebook​ (15”, 7). Εφοδιασμένο με μεγάλη οθόνη αφής FHD IPS 15,6 ιντσών, ηχεία στραμμένα προς το χρήστη με λειτουργία MaxxAudio και άφθονες θύρες για σύνδεση περιφερειακών. Ο δυναμικός επεξεργαστής Intel Pentium® Silver N6000 είναι ικανός να διαχειριστεί παράλληλες εργασίες όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση. Το λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο των 18,94mm (βάρους 1,91 κιλών) προτείνεται στις αποχρώσεις Abyss Blue και Arctic Grey, καθιστώντας την πρόταση αυτή ιδανική για χρήστες με ανεπτυγμένη αίσθηση του στυλ. Αξιοποιώντας το Chrome OS της Google, για την υποστήριξη των διάφορων εργασιών, το IdeaPad Flex 3i Chromebook προσφέρει παράλληλα την επιπλέον ευκολία αριθμητικού και μεγαλύτερου touchpad, για ακόμη πιο φυσική εμπειρία χρήσης, επιτρέποντας στο χρήστη να επιλέγει και να επεξεργάζεται αρχεία ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Όταν φτάσει η στιγμή να υιοθετήσετε μια λεπτή και ελαφριά προσέγγιση, στραφείτε στο άκρως φορητό IdeaPad Duet 3 Chromebook (11”, 7) με πάχος 7,9 mm. Χάρη στο ισχυρό, αθόρυβο και αποτελεσματικό επεξεργαστή Snapdragon 7c Gen 2 Compute Platform της Qualcomm, που προσφέρει έως και 12 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση11, οι χρήστες μπορούν να διασκεδάζουν και να εργάζονται για περισσότερη ώρα από το σπίτι, το πάρκο ή την καφετέρια. Ως ο 2-σε-1 διάδοχος του αυθεντικού Chromebook Duet (10") της Lenovo, αυτή η νέα συσκευή είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο Απολαύστε εικόνα και ήχο χάρη στη λίγο μεγαλύτερη, 11 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2Κ χωρίς σχεδόν καθόλου bezels, η οποία συνοδεύεται από πιστοποίηση TÜV που εγγυάται χαμηλό blue light, καθώς και μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενης γενιάς οθόνη αφής, με αναβαθμισμένα διπλά ηχεία για καθαρό ήχο.

lenovo-ideapad-3-duet-chromebook.jpg


Διαθέσιμο στις αποχρώσεις Misty Blue και Storm Grey, η πρόταση αυτή προσφέρει ενισχυμένη αντοχή χάρη στο «snap- on» αποσπώμενο πληκτρολόγιο, εφοδιασμένο με πλήκτρα προστασίας από αδιάκριτα βλέμματα και ανθεκτικό στο νερό. Η προαιρετική γραφίδα, που προσαρμόζεται σε αφαιρούμενη βάση στο πλαίσιο της συσκευής, συνδέεται γρήγορα και λειτουργεί όπως ένα κανονικό στυλό, με υποστήριξη λειτουργίας σε κλίση για φυσικές κινήσεις και χαμηλότερη καθυστέρηση απόκρισης. Το εξυπνότερο πληκτρολόγιο απενεργοποιείται αυτόματα όταν διπλώνεται σε λειτουργία tablet, επιτρέποντας την αποθήκευση σημειώσεων με τη γραφίδα χωρίς κατά λάθος πατήματα πλήκτρων, ώστε να μπορεί ο χρήστης να εστιάζει στην οθόνη. Χάρη στις ταχύτερες επιλογές σύνδεσης μέσω δύο θυρών USB-C και εξαιρετικά στοιχεία, όπως η βάση στήριξης της οθόνης, η εμπρόσθια κάμερα 5MP και η οπίσθια κάμερα 8 ΜP, μπορείτε πολύ απλά να αφαιρέσετε τη θήκη και να την κρατήσετε σαν κάμερα, για μια γρήγορη κουβέντα με φίλους.

lenovo-tab-m10-plus.jpg


Ζήσε τη Ζωή στο Έπακρο - Lenovo Tab M10 Plus (3ης Γενιάς)

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου σειρές για περισσότερη ώρα και μελέτησε εξυπνότερα χάρη στην οθόνη IPS LCD 10,61 ιντσών με ανάλυση 2Κ που διαθέτει το νέο Lenovo Tab M10 Plus (3ης Γενιάς). Με πολύ λεπτά , φωτεινότητα 400 nits και ωφέλιμη επιφάνεια οθόνης έως 85%, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της αρεσκείας τους στα 1080p, την υψηλότερη ανάλυση σε συσκευές αυτής της κατηγορίας. Ιδανικό για δυναμική αναπαραγωγή εκπομπών και ταινιών από πλατφόρμες όπως το Netflix, το Prime Video, το Disney+ και άλλους, πάντοτε σε ποιότητα κινηματογραφικού επιπέδου, οι χρήστες μπορούν να μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο, απολαμβάνοντας ήχο που τους πλαισιώνει χάρη στα τετραπλά ηχεία με λειτουργία Dolby Atmos.

lenovo-tab-m10-plus-1.jpg

Βασισμένο σε έναν ισχυρό επεξεργαστή 8 πυρήνων, με έως και 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου για ανώτερες επιδόσεις, το tablet αυτό είναι διαθέσιμο με λειτουργικό Android 12 ΟS το οποίο θα αναβαθμίζεται. Χάρη στην έξυπνα προσαρμοσμένη λειτουργία ανάγνωσης Reading Mode και την προαιρετική θήκη του, ο χρόνος θα κυλάει σαν νεράκι όσο εσύ χαλαρώνεις, περιηγείσαι στο διαδίκτυο ή μαθαίνεις κάτι καινούργιο. Κάνε τη μελέτη πιο ξεκούραστη για τα μάτια χάρη στην οθόνη χαμηλού blue light με πιστοποίηση TÜV και μείωσε την κούραση του χεριού με το οποίο κρατάς σημειώσεις, καθώς μπορείς να σχεδιάζεις ή να γράφεις με πολύ φυσικό τρόπο, χάρη στην προαιρετική γραφίδα Lenovo Precision Pen 2 και τη λειτουργία Lenovo Instant Memo. Αποτύπωσε τις σκέψεις ή τις ιδέες σου ενώ σχεδιάζεις σε πλάγια λειτουργία, με 4096 επίπεδα ευαισθησίας και άφθονη διάρκεια μπαταρίας.

Το κομψό Lenovo Tab M10 Plus είναι διαθέσιμο σε δύο εντυπωσιακές επιλογές χρωμάτων, ζυγίζει μόλις 465 γραμμάρια και επιτρέπει στο χρήστη να παραμένει παραγωγικός ολόκληρη την ημέρα, με έως και 12 ώρες αναπαραγωγή βίντεο, χάρη στη μπαταρία των 7700mAh.

lenovo-tab-m10-plus-2.jpg

Τιμές και Διαθεσιμότητα

  • Το Lenovo IdeaPad Flex 5i 14'' (Intel) θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τιμή εκκίνησης τα €499, ενώ το αντίστοιχο μοντέλο με επεξεργαστή AMD αναμένεται το Μάιο στα €549.
  • Το Lenovo IdeaPad Flex 5i 16'' (Intel) θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τιμή εκκίνησης τα 6499, ενώ το αντίστοιχο μοντέλο με επεξεργαστή AMD αναμένεται το Μάιο επίσης στα €699.
  • Το Lenovo IdeaPad Duet 5i θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με τιμή εκκίνησης τα €749 (συμπεριλαμβάνεται θήκη-πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό).
  • Το Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τιμή εκκίνησης τα €549.
  • Το Lenovo IdeaPad Flex 3i Chromebook θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με τιμή εκκίνησης τα €449.
  • Το Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με τιμή εκκίνησης τα €349.
  • Το Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen)  θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τιμή εκκίνησης τα €249.

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Chromebooks: Ευκολία στην επισκευή και υποστήριξη με updates για τουλα΄χιστον 10 χρόνια

15 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Σημαντική είδηση για όσους σκέφτονται να επενδύσουν για πρώτη φορά σε κάποιο Chromebook ή έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα που κυκλοφόρησαν μετά το 2021. Η Google ανακοίνωσε επίσημα ...

Acer Chromebook Spin 714: Το νέο convertible laptop με ανθεκτική κατασκευή για μέγιστη παραγωγικότητα

24 Απριλίου 2023 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε τα πιο πρόσφατα convertible Chromebook με γνώμονα την απόδοση, τα Acer Chromebook Spin 714 και Acer Chromebook Enterprise Spin 714. Υποστηρίζοντας τις ανάγκες όλων των καταναλωτών, η νέα σειρά...

Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook: Φέρνει το cloud gaming σε όλους τους χρήστες

12 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

H Lenovo παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στο gaming χαρτοφυλάκιό της, μια συσκευή που φέρνει την ανατροπή. Σχεδιασμένο για ένα ευρύ κοινό από λάτρεις του gaming, με διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων, το ...

Lenovo Tab P11 σε δύο εκδόσεις και το πρώτο Lenovo Chromebook 16'' [IFA 2022]

02 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Οι σύγχρονοι καταναλωτές χρειάζονται περισσότερα από την τεχνολογία, προκειμένου να κινηθούν δυναμικά σε έναν κόσμο υβριδικής εργασίας και μάθησης. Παρότι η φορητότητα και η ευελιξία παραμένουν κλειδιά, η άλλη ...

Chrome OS Flex: Έτοιμη η τελική έκδοση για να μετατρέψεις παλιά PCs και Mac σε Chromebooks

15 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Google ξεκίνησε την beta δοκιμή του Chrome OS Flex, μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Chrome OS που υποστηρίζεται από 400+ διαφορετικά μοντέλα PC και Mac παλαιότερων ετών, με ...

Acer Chromebook Spin 714: Νέα premium και convertible Chromebooks

19 Μαΐου 2022 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε νέα Chromebook με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις απόδοσης και ανθεκτική σχεδίαση MIL-STD 810H, ειδικά κατασκευασμένα για επιχειρήσεις, καταναλωτές και οικογένειες. Οι επιπλέον λειτουργίες ...

Το Steam είναι πλέον διαθέσιμο και σε ορισμένα Chromebooks

22 Μαρτίου 2022 Christos Elpidis

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να δούμε το Steam στο Chrome OS. Οι Google και Valve λανσάρουν την alpha έκδοση της gaming πλατφόρμας σε ορισμένα Chromebooks, δίνοντας έτσι για πρώτη φορά τη δυνατότητα ...

Το Steam έρχεται στα Chromebooks (ή περίπου...)

15 Μαρτίου 2022 Christos Elpidis

Οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων επιβεβαιώθηκαν σήμερα από τη Google, η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει για πρώτη φορά υποστήριξη των παιχνιδιών της πλατφόρμας Steam στα Chromebooks. Το project Steam for ...

Η Acer παρουσιάζει τρία νέα Chromebooks για οικογένειες, φοιτητές και «υβριδικούς» εργαζόμενους

03 Ιανουαρίου 2022 Techgear Team

Η Acer παρουσίασε σήμερα τρία νέα Chromebooks σχεδιασμένα για καταναλωτές που χρειάζονται μια ασφαλή, εύχρηστη και οικονομικά προσιτή συσκευή για παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Αυτά τα νέα ...

Η Lenovo παρουσιάζει τα νέα Yoga laptops της με Windows 11

13 Σεπτεμβρίου 2021 Techgear Team

Καθώς ο κόσμος ξαναχτίζεται και ανοίγει νέους ορίζοντες, η στροφή σε έναν πιο υβριδικό τρόπο ζωής επηρεάζει τον τρόπο που εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, συνδεόμαστε και παίζουμε. Όσοι αποδέχονται τις πιο έξυπνες ...

Loader
please wait
techgear_icon