Lenovo Yoga AiO 7: Το πολύ ενδιαφέρον desktop με περιστρεφόμενη οθόνη [CES 2021]


Αρκετές οι ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις από τη Lenovo στο CES 2021 και μία από αυτές είναι το νέο Yoga AiO 7 desktop που διαθέτει περιστρεφόμενη οθόνη 27’’ για να παρακολουθείς περιεχόμενο κάθετα (π.χ. από Instagram ή TikTok), όπως δηλάδη στην τηλεόραση The Sero της Samsung.


Κατά τ’ άλλα, στο Lenovo Yoga AiO 7 προσφέρεται η επιλογή για 4K panel 27’’ (ένα κανονικό και ένα με κάλυψη της χρωματικής γκάμας Adobe RGB και DCI-P3), επιλογή για επεξεργαστή AMD Ryzen 7 4800H ή Ryzen 5 4500H, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 2060 GPU, 16GB/32GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο PCIe + SSD (έως 1TB SSD και έως 2TB HDD).

Θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες χώρες με τιμή εκκίνησης τα $1599.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας

lenovo-yoga-aio-7-ces2021.jpg

Η ανατρεπτική ευελιξία του Lenovo Yoga AIO 7

Όταν θέλετε εντυπωσιακή ισχύ και premium στυλ από έναν all-in-one επιτραπέζιο υπολογιστή για το σπίτι σας, δε χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο: το νέο Lenovo Yoga AIO 7 desktop με Windows 10 είναι εδώ!

Οι δυνατότητες που προσφέρει η περιστροφική άρθρωση της Lenovo σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τη θέση της σχεδόν χωρίς πλαίσιο οθόνης σας, να την περιστρέψτε εύκολα από οριζόντια έως πλήρως κάθετη θέση, με μία μόνο κίνηση. Εναλλακτικά, προσαρμόστε τη γωνία θέασης από εντελώς επίπεδη έως και 20 μοίρες, για περισσότερη άνεση. Επιπλέον, με το ενσωματωμένο hardware ασύρματης μετάδοσης του Yoga AIO 7, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την οθόνη από απόσταση με το tablet ή smartphone σας, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας. Μια ενημέρωση που θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον, θα σας επιτρέπει να προβάλλετε διαδικτυακές εκπομπές απευθείας στην οθόνη σας, μετατρέποντάς την σε 4K έξυπνη τηλεόραση. Ακόμη, το περιεχόμενό περιστρέφεται αυτόματα στην οθόνη του υπολογιστή σας για ευκολία στη χρήση, ενώ μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση ιστοσελίδων απευθείας από το κινητό σας, μέσω των επιλογών στο μενού.

Με ελκυστική σχεδίαση, τα στερεοφωνικά ηχεία με πιστοποίηση JBL Harman που έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά στην μπροστινή όψη, κάτω από την περιστρεφόμενη οθόνη του Lenovo Yoga AIO 7, εξασφαλίζουν ισχυρό, καθηλωτικό ήχο ακόμη και όταν η οθόνη γυρίζει κάθετα. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του και οι αποχρώσεις Cloud Gray και Moon White, προσδίδουν ένα σύγχρονο look στον Η/Υ, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γραφείο ή σπίτι. Παράλληλα, αξεσουάρ όπως το ασύρματο πληκτρολόγιο, το ποντίκι και η αποσπώμενη 5Μ web κάμερα, του προσδίδουν απαράμιλλο στυλ. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το φορητό υπολογιστή σας μέσω του Yoga AIO 7 και να μεταφέρετε αρχεία με ένα μόνο καλώδιο, καθώς και να κάνετε drag and drop αρχεία από το φορητό υπολογιστή σας, προκειμένου να μοιραστείτε χώρο αποθήκευσης, όταν εκτελείτε εργασίες με πολλά δεδομένα.

Βελτιστοποιημένο για τους λάτρεις της απόλυτης γκάμας χρωμάτων, το Yoga AIO 7 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εκπαίδευση και ψυχαγωγία στο σπίτι, καθώς και καλύτερα αποτελέσματα εκτύπωσης. Ταυτόχρονα, είναι ο πρώτος all-in-one Η/Υ στον κόσμο με οθόνη 4K IPS 27 ιντσών που υποστηρίζει προδιαγραφές χρωμάτων τόσο στα 99% DCI-P3, αλλά και στα 99% Adobe RGB, προσφέροντας εκθαμβωτικά γραφικά. Η τεχνολογία οθόνης του Yoga AIO 7 έχει ως αποτέλεσμα ένα ευρύτερο φάσμα θερμότερων κόκκινων και κίτρινων και πιο έντονα πράσινα και κυανά χρώματα.

Αυτό το desktop τροφοδοτείται από την εξαιρετική απόδοση του επεξεργαστή AMD Ryzen 7 4800H και συνδυάζεται με μια GPU NVIDIA GeForce RTX 2060, για ατελείωτο multitasking, δημιουργία περιεχομένου και gaming, χωρίς διακοπή. Ο συγχρονισμός των έξυπνων συσκευών του νοικοκυριού σας, γίνεται ακόμα πιο εύκολος με τη λειτουργία hands-free της Alexa στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα μικρόφωνα του Yoga AIO 7 για να μιλήσετε με την Alexa και μέσω των φωνητικών ρυθμίσεων, ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας και επιλέξετε το αγαπημένο σας κομμάτι μουσικής – και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να στρέψετε την προσοχή σας από όποια δουλειά κάνετε.

lenovo-monitor-2021.jpg

Οθόνες Lenovo L24i-30 και L27e-30: Στυλ που κρατά την προσοχή σας (αλλά και το smartphone σας)

Αυτές οι δύο δεν είναι τυπικές οθόνες επιτραπέζιου Η/Υ! Δείτε τις ξανά! Οι οθόνες Η/Υ συχνά τοποθετούνται στο καθιστικό ή σε δωμάτια στα όποια περνάμε πολύ χρόνο, οπότε η αισθητική και ο σχεδιασμός της οθόνης είναι σημαντικά για τη γενικότερη αισθητική του χώρου μας. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το κομψό στιλ του χώρου σας για να εξασφαλίσετε ψυχαγωγία ή παραγωγικότητα, όταν μπορείτε να τα έχετε όλα με τη νέα σειρά οθονών της Lenovo: τις Lenovo L24i-30 και Lenovo L27e-30.

Τα premium In-Plane Switching (IPS) που προσφέρονται τόσο στις οθόνες Lenovo L24i-30 όσο και στις οθόνες Lenovo L27e-30, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα όσα θέλετε από τον υπολογιστή σας: ταινίες, αγορές στο διαδίκτυο, ειδήσεις, παιχνίδια και φυσικά την εργασία σας, παρέχοντας πεντακάθαρη εικόνα σε ευρεία οπτική γωνία. Επίσης, με την αλλαγή του τρόπου εκπαίδευσης που πλέον περιλαμβάνει περισσότερη διδασκαλία από απόσταση, όλο και περισσότεροι δάσκαλοι και μαθητές ανακαλύπτουν ότι χρειάζονται μεγαλύτερες, υψηλότερης ποιότητας οθόνες για τα ψηφιακά μαθήματά τους.

Σχεδιασμένες για απόλυτη λειτουργικότητα, οι βάσεις και των δύο οθονών διαθέτουν δυνατότητες διαχείρισης καλωδίων και μια ενσωματωμένη θήκη για smartphone για να κρατήσουν οργανωμένο και καθαρό τον χώρο σας. Απλώς γείρετε την οθόνη για πιο άνετη γωνία θέασης και επιλέξτε ανάμεσα σε δύο ανθεκτικής κατασκευής βάσεις: είτε την εξελιγμένη μεταλλική βάση της νέας Lenovo L24i-30, με μοντέρνα δίχρωμα στοιχεία ή την απλή κομψότητα της Lenovo L27e-30's σε χρώμα Graphite Grey. Και οι δύο οθόνες έχουν περίγραμμα σε Raven Black και είναι εξαιρετικά λεπτές (έως και 7,1 mm) και σχεδόν χωρίς περίγραμμα σε τρεις πλευρές.

Επιλέξτε την οθόνη Lenovo L24i-30, IPS 23,8 ιντσών Full HD (1920 x 1080) ή την ακόμα μεγαλύτερη 27-ιντσών Lenovo L27e-30. Διατηρήστε τα μάτια σας ξεκούραστα με την προηγμένη anti-glare, Eye Comfort τεχνολογία, πιστοποιημένη από την TUV Rheinland, που ελαχιστοποιεί την έκθεσή των ματιών σας στο μπλε φως. Και οι δύο αυτές οθόνες υποστηρίζουν την τεχνολογία AMD FreeSync για ομαλό και χωρίς διακοπές gaming, ενώ έχουν δυνατότητα refresh rate έως και 75Hz, μέσω της θύρας HDMI.

Επιπλέον, η Lenovo σας προσφέρει την ευκολία να εξατομικεύσετε την εμφάνιση, την ένταση ήχου και τα χαρακτηριστικά της οθόνης σας, μέσω των Ρυθμίσεων Οθόνης (OSD), που βρίσκονται στην πλατφόρμα λογισμικού Lenovo Artery software platform. Οι gamers, οι λάτρεις των ταινιών ή απλά όσοι χρειάζεται να κάνουν multitasking για την εργασία τους, μπορούν να ελέγχουν εύκολα την Lenovo οθόνη τους, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους!

lenovo-monitor-2021-1.jpg

Νέες βελτιώσεις Vantage με νέες δυνατότητες για τη συσκευή σας

Αυτό το μήνα, το Lenovo Vantage, η εφαρμογή στη συσκευή σας που σας βοηθά να κάνετε περισσότερα με τον υπολογιστή σας, ενημερώνεται και ανανεώνει πολλές από τις δυνατότητές της. Σε αυτήν την ενημέρωση, οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά από νέες ρυθμίσεις: τη λειτουργία Lenovo Smart Assist που βελτιώνει τη δυνατότητα σύνδεσης hands-free με το Windows Hello και την εκτεταμένη υποστήριξη των εφαρμογών και του προγράμματος περιήγησης για την hands-free αναπαραγωγή βίντεο και την αναβάθμισή του σε Super Resolution 2.0. 

Επίσης διαθέσιμο μέσω του Vantage είναι το Vantage Smart Performance Services, το τελευταίο λογισμικό της Lenovo που λειτουργεί ως εργαλείο service. Η αυτοδιαγνωστική αυτή υπηρεσία που είναι πλέον διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο, παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε σαρώσεις με ένα κλικ, επιδιορθώσεις κακόβουλου λογισμικού και αφαίρεση zero-day virus, ώστε να εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση, συντήρηση και ασφάλεια στον υπολογιστή σας. Επίσης, με τη πρωτοποριακή web app που φορτώνει το Vantage σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα9, αποκτάτε ταχύτερη πρόσβαση τόσο στις νέες, όσο και στις υπάρχουσες δυνατότητες του Vantage, ανεξάρτητα από το γεωγραφικό σημείο στο οποίο βρίσκεστε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading