[Δ.Τ.]

Η LG εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους καταναλωτές με τα πιο πρόσφατα προϊόντα οικιακού κλιματισμού και καθαρισμού αέρα, στην LG InnoFest 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Η εκδήλωση αυτή προσέφερε την ευκαιρία στους συνεργάτες και στους δημοσιογράφους να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της πρωτοποριακής νέας σειράς προϊόντων κλιματισμού.

ARTCOOL: Εξαιρετική απόδοση και λιτός σχεδιασμός

O εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του νέου ARTCOOL κλιματιστικού συμπληρώνει αρμονικά οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Ο ιδιαιτέρως γυαλιστερός μαύρος καθρέφτης και το βαθύ μαύρο πλαίσιο στο μπροστινό μέρος προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στην ήδη εκλεπτυσμένη του εμφάνιση. Επίσης, ο Smart Inverter συμπιεστής του ARTCOOL έχει μικρότερη κατανάλωση σε ηλεκτρική ισχύ ενώ ταυτόχρονα είναι αποδοτικότερος έναντι των συμβατικών κλιματιστικών. Επιπλέον, η ασυναγώνιστη τεχνολογία του συμπιεστή της LG κάνει το ARTCOOL εξαιρετικά αθόρυβο, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει εγγύηση 10 ετών.

Δίνοντας έμφαση στην ευκολία, το ARTCOOL αποτελεί παράδειγμα αποτελεσματικότητας και ισχύος. Ο ιονιστής του απελευθερώνει εώς και τρία εκατομμύρια ιόντα τα οποία δεσμεύουν τα επιβλαβή σωματίδια που περιέχονται, τα αποστειρώνουν αποτελεσματικά και την ίδια στιγμή, εξουδετερώνουν τις οσμές. Ταυτόχρονα, το SmartThinQ της LG επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα τη συσκευή ανεξαρτήτως εάν βρίσκονται εντός ή εκτός σπιτιού. Το χαρακτηριστικό Smart Diagnosis τους προσφέρει τη δυνατότητα να χειρίζονται με ευκολία τον έλεγχο των ρυθμίσεων, της εγκατάστασης, να επιλύουν πιθανά προβλήματα και να παίρνουν πληροφορίες για τη λειτουργία κατευθείαν από το smartphone τους.

PuriCare Air Purifier: Πρώτης τάξεως καθαρισμός αέρα με σχεδιασμό 360°

Ο 360 μοιρών εξαιρετικός σχεδιασμός του LG PuriCare Air Purifier δημιουργεί με ευκολία ένα υγιεινό, άνετο εσωτερικό περιβάλλον. Tο LG PuriCare Air Purifier καλύπτει μεγαλύτερη περιοχή σε σύγκριση με κάθε άλλο ιονιστή LG, εξαλείφοντας εκτενώς και αποτελεσματικά με συνέπεια κάθε ρύπο. Επιπλέον, το LG PuriCare διαθέτει μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε – φροντίζοντας για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

To προηγμένο Clean Booster – ένας ανεμιστήρας συνδυασμένος με τον ιονιστή αέρα που τοποθετείται στην κορυφή του PuriCare – κάνει δυνατή τη μεταφορά καθαρού αέρα μέχρι και σε 7,5 μέτρα ύψος. Επιπρόσθετα ο σχεδιασμός του με την πλάγια κλίση, καθιστά δυνατό στο ακροφύσιο να περιστρέφεται αριστερά και δεξιά, στέλνοντας καθαρό αέρα σε όλο το εσωτερικό περιβάλλον. Tο χαρακτηριστικό Baby Care κατευθύνει ένα απαλό κύμα αέρα στη βάση του ιονιστή με στόχο τη δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας για τα βρέφη και τα μωρά.

Ο ιονιστής αέρα PuriCare χρησιμοποιεί ένα 360° συνολικό σύστημα φροντίδας του φίλτρου που καταπολεμά τα μικρομόρια, τα επιβλαβή αέρια και τις οσμές. Ο ιονιστής επιπλέον χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αισθητήρα Smart Sensor για να εντοπίζει λεπτά σωματίδια με διάμετρο μικρότερη του ενός μικρόμετρου και να αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές και τις μυρωδιές από τρόφιμα ενώ μαγειρεύει κανείς. Επιπλέον, χάρη στο Smart Display μπορούν οι χρήστες να ελέγχουν την ποιότητα του αέρα απλώς κοιτώντας τις φωτεινές ενδείξεις με τα τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Ενώ, παράλληλα, η ένδειξη Smart Indicator σημειώνει τα επίπεδα μόλυνσης και οσμών με διαφορετικά χρώματα και σχέδια σε μια ευανάγνωστη οθόνη, ώστε οι χρήστες να παρακολουθούν χωρίς κόπο τις αλλαγές στις συνθήκες του αέρα ή και το επίπεδο μόλυνσης από συγκεκριμένο ρύπο μέσα στο χρόνο. Τέλος, με τη χρήση του LG SmartThinQ οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και να ενεργοποιήσουν το PuriCare λίγο πριν επιστρέψουν στο σπίτι.

Όπως δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics και Home Appliance & Air Solutions Company,

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις καθαρισμού αέρα της LG για τους ευρωπαίους καταναλωτές στην InnoFest. Με το επαναστατικό και υπερσύγχρονο Smart Inverter συμπιεστή και τα συστήματα καθαρισμού αέρα, το πιο πρόσφατο ARTCOOL κλιματιστικό καθώς και ο ιονιστής PuriCare προσφέρουν στους καταναλωτές της LG μια σειρά από οφέλη μέσα από την άριστη απόδοσή τους, ενώ βελτιώνουν την καθημερινότητά τουςπροσφέροντας ευκολία και αποτελεσματικότητα, όπου είναι δυνατόν"

 

Advertisements