LG

LG MK600M: Η νέα premium σειρά PC monitors προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις

[Δ.Τ.]

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά LG Full HD PC Monitors MK600M που είναι διαθέσιμη σε 22, 24 και 27 ίντσες και διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Με αναλογία 16:9, πάνελ ανάλυσης IPS Full HD (1920 x 1080), και φωτεινότητα 250nits η νέα σειρά απευθύνεται σε εκείνους που επιλέγουν εξαιρετικά γραφικά, όμορφο design εξασφαλίζοντας την άψογη αποτύπωση ακόμα και της πιο μικρής λεπτομέρειας.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) στις τρεις πλευρές του PC monitor (3-Side Borderless Screen) της σειράς MK600M προσφέρει σχεδόν οπτική εμπειρία χωρίς περιθώρια κάνοντάς το μια κομψή προσθήκη σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας. Για μεγάλη ευελιξία, η νέα σειρά διαθέτει τη λειτουργία On-Screen control η οποία θέτει μια σειρά βασικών ρυθμίσεων της οθόνης σε ένα ξεχωριστό παράθυρο για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, το Reader Mode βοηθάει στη μείωση του μπλε φωτός για να αποφεύγεται η κόπωση των ματιών παρέχοντας τη βέλτιστη κατάσταση για την ανάγνωση.

Η νέα σειρά PC monitors είναι εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά και για τους gamers. Αξιοποιώντας την τεχνολογία AMD Radeon FreeSync, οι gamers μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών χωρίς απώλεια στα καρέ και χωρίς αλλοιώσεις ή τρεμούλιασμα της οθόνης φαινόμενα που προκαλούνται από τη διαφορά μεταξύ του ρυθμού των καρέ της κάρτες γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης. Η λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) που διαθέτει βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές ενώ η λειτουργία Dynamic Action Sync μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καθυστερήσεις.

Τέλος, το monitor χάρη στην Wall Mountable δυνατότητα δίνει τη επιλογή στον χρήστη να το τοποθετήσει στον τοίχο και με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές προβολής γίνονται περισσότερες, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείται και χώρος από το γραφείο.

This slideshow requires JavaScript.

Loading