LG

LG MP59G: Νέα σειρά monitors υψηλών επιδόσεων για gamers

 

[Δ.Τ.]

Η LG ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς gaming monitor MP59G στην Ελλάδα, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία στους gamers των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Τα νέα monitors της LG είναι διαθέσιμα σε 24 και 27 ίντσες ενώ διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά βοηθώντας τους χρήστες να εστιάσουν αποκλειστικά στη νίκη.

Τα καινούρια monitor της LG διαθέτουν την λειτουργία Motion Blur Reduction (1 ms) που επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν ταχείς εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό. Αποδίδουν τα χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό ενώ κάνοντας χρήση της τεχνολογίας AMD FreeSync, προσφέρουν εμπειρίες high – end gaming στους χρήστες αφού εξαλείφουν τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

Με οθόνη αναλογίας 16:9 και πάνελ ανάλυσης IPS Full HD (1920 x 1080) τα νέα monitor εξασφαλίζουν την άψογη αποτύπωση ακόμα και της πιο μικρής λεπτομέρειας. Η λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) που ενσωματώνουν βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές ενώ η λειτουργία Dynamic Action Sync μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καθυστερήσεις.

Τα monitor προσφέρουν επίσης την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game. Τέλος, ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός μετατρέπει τα monitor της σειράς MP59G στην ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε gaming set up δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να «βυθιστεί» στον κόσμο των παιχνιδιών.

Η νέα σειρά monitor MP59G της LG θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά από τον Απρίλιο.

 

Loading