up_icon
LG Technology

Η LG εντυπωσιάζει στην InnoFest Europe 2018 με νέο πλυντήριο TWINWash και στεγνωτήριο [Videos]

12 Φεβρουαρίου 2018 Yannis Elpidis

Η LG εντυπωσιάζει στην InnoFest Europe 2018 με νέο πλυντήριο TWINWash και στεγνωτήριο [Videos]

[Δ.Τ.]

Η LG εντυπωσιάζει το κοινό για ακόμα μια φορά στην έκθεση InnoFest Europe 2018 που πραγματοποιείται στη Γαλλία παρουσιάζοντας το νέο πλυντήριο ρούχων TWINWash. Το βελτιωμένο πλυντήριο, αποκορύφωμα των αμέτρητων ωρών έρευνας, διαθέτει πλέον τεχνολογία Next TurboWash μαζί με TurboWash για εξαιρετική απόδοση πλύσης. Το πλυντήριο ρούχων TWINWash μεγιστοποιεί την ικανότητα πλύσης και μειώνει το χρόνο πλύσης ενώ φροντίζει για τη διατήρηση των ρούχων, επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία πλύσης για τους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Το αναβαθμισμένο TWINWash χρησιμοποιεί μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που επιτρέπει στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή τους. Μέσω της τεχνολογίας Next TurboWash, κάθε γωνία του εσωτερικού κάδου καλύπτεται από τα πολλαπλάσια ακροφύσια ψεκασμού καθώς η 3D κίνηση του στροβιλοκινητήρα μεταβάλλει την ισχύ του για τέλειο συγχρονισμό μεταξύ έξι ξεχωριστών κινήσεων. Αυτό αυξάνει την επίδραση του απορρυπαντικού για μικρότερους κύκλους πλύσης και την αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων φροντίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των ρούχων.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Inverter Direct Drive Motor της LG, η τεχνολογία Next TurboWash επιτρέπει τον εκτεταμένο έλεγχο κίνησης και ψεκασμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο κύκλος πλύσης σε μόλις 39 λεπτά με την τεχνολογία Next TurboWash του TWINWash, να επιτρέπει σε διαφορετικά ακροφύσια να προσαρμόζουν τις γωνίες ψεκασμού και να στοχεύουν απευθείας πάνω στα ρούχα.

Ταυτόχρονα, η πρωτοποριακή τεχνολογία TrueSteam του πλυντηρίου TWINWash διαπερνά τα υφάσματα με ατμό για την εξάλειψη του 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων καθώς και των ζαρών και των οσμών. Το TrueSteam επίσης μαλακώνει και φρεσκάρει τα ρούχα μέσω της παραγωγής πραγματικού ατμού από τον ατμοπαραγωγό της συσκευής. Επιπλέον, το κυρίως πλυντήριο TWINWash μπορεί να ‘δεχθεί’ ρούχα -ανεξαρτήτως μεγέθους– της τελευταίας στιγμής στο κάδο του μέσω της πρακτικής λειτουργίας «Προσθήκη Ρούχου».

Το πλυντήριο TWINWash μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη, καθιστώντας δυνατή την ταυτόχρονη πλύση δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων. Με δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, η συσκευή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις, όπως χρωματιστά και λευκά, κανονικά και ευαίσθητα και μεγάλου ή μικρού μεγέθους. Εκτός από το ισχυρό κύριο μπροστινό φορτίο και το βολικό μίνι πλυντήριο, η συσκευή συνοδεύεται από την αποτελεσματική λειτουργία στεγνώματος Eco-Hybrid της LG, η οποία παρέχει στους καταναλωτές την απόλυτη όλα-σε-μία λύση, καθώς και ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες πλύσης.

Το μίνι πλυντήριο TWINWash είναι ιδανικό για ρούχα μικρού μεγέθους ή ευαίσθητα που απαιτούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις πλυσίματος, όπως εσώρουχα ή ρούχα για μωρά και μικρότερα φορτία όπως μαξιλαροθήκες και πετσέτες. Με το μίνι πλυντήριο, οι χρήστες μπορούν επίσης να πλένουν τα ρούχα του γυμναστηρίου ή το μαγιό του κολυμβητηρίου αμέσως μετά την προπόνηση χωρίς να θέτουν σε λειτουργία το μεγαλύτερο, κεντρικό κάδο. Αυτό τους επιτρέπει να διατηρούν συνεχώς τη σωστή υγιεινή των ρούχων τους.

Το πλυντήριο TWINWash έρχεται επίσης πλήρως εξοπλισμένο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν εύκολα τη συσκευή από οπουδήποτε, να λαμβάνουν νέους κύκλους πλύσης μέσω της λειτουργίας Download Cycle, να παρακολουθούν τη κατανάλωση ενέργειας μέσω της λειτουργίας Energy Monitoring και να εντοπίζουν τυχόν προβλήματα ανοίγοντας το πρόγραμμα Smart Diagnosis.

Όπως δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company,

"Η LG Electronics βελτιώνει την άνεση των χρηστών καθώς το πλυντήριο TWINWash καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα φροντίζοντας ταυτόχρονα τα ρούχα. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Next TurboWash για τη δραστική μείωση του χρόνου πλύσης διατηρώντας ταυτόχρονα ήπιους αλλά αποδοτικούς τους κύκλους, η εταιρεία προσφέρει την απόλυτη λύση με το νέο, αναβαθμισμένο πλυντήριο TWINWash"

Ακόμη, η LG παρουσίασε και το νέο στεγνωτήριο ρούχων (RC90U2AV2W) στην InnoFest Europe 2018. Η φετινή έκθεση αποτέλεσε μια πρώτη ευκαιρία τόσο για τους συνεργάτες της όσο και για τα ΜΜΕ να γνωρίσουν το προϊόν που ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία inverter και προσφέρει καινοτόμα απόδοση που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Η LG κατανοώντας την επιθυμία των καταναλωτών να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες των στεγνωτήριων τους, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας αλλά και να προστατεύουν την ποιότητα των ρούχων τους, ανέπτυξε το νέο στεγνωτήριο, το οποίο χάρη στην αντλία θερμότητας με την πρωτοποριακή τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση Α+++ -10%. Ο ταχύτερος χρόνος στεγνώματος και η βελτιωμένη απόδοση γίνονται πραγματικότητα χάρη στους δύο συμπιεστές που ταυτόχρονα συμπιέζουν το ψυκτικό μέσο. Ο Συμπιεστής Dual Inverter διαθέτει μια σειρά Eco Hybrid λειτουργιών, όπως η λειτουργία Energy Mode που εξοικονομεί ενέργεια και η λειτουργία Time Mode που διαθέτει έναν εντυπωσιακά γρήγορο κύκλο στεγνώματος (18 λεπτά/κιλό).

Οι χρήστες των στεγνωτηρίων συχνά φοβούνται πως τα ρούχα τους φθείρονται κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος, μια ανησυχία που πλέον με την τεχνολογία Heat Pump εξαλείφεται. Το νέο στεγνωτήριο διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία για να ελαχιστοποιεί τη συρρίκνωση και τη φθορά σε όλα τα είδη ενδυμάτων, από ευαίσθητα υφάσματα, όπως τα εσώρουχα, μέχρι πιο βαριά ρούχα, όπως οι μάλλινες ζακέτες. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών, που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο στα LG πλυντήρια ρούχων, το οποίο μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες όπως τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα των κατοικίδιων ζώων και τη γύρη και εξασφαλίζει την καθαριότητα και την υγιεινή των ενδυμάτων για όλη την οικογένεια. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την Dual Hygiene Care από την αρχή μέχρι το τέλος του κύκλου στεγνώματος με το πρόγραμμα Φροντίδα Aλλεργιών που είναι εγκατεστημένο τόσο στο πλυντήριο ρούχων όσο και στο στεγνωτήριο της LG.

Επιπλέον, οι δύο κύριες τεχνολογίες της LG που διαθέτει το εκπληκτικό νέο στεγνωτήριο, ο DUAL Inverter Συμπιεστής και το Inverter Μοτέρ, υποστηρίζονται από δεκαετή εγγύηση εξασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια ανθεκτικότητά του.

Η υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα του νέου στεγνωτηρίου οδηγούν σε αύξηση της ευκολίας χρήσης. Ο Συμπυκνωτής Αυτόματου Kαθαρισμού εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητο καθαρισμό και συντήρηση καθώς με την αυτόματη έκπλυσή του αφαιρούνται χνούδια και σκόνη που συγκεντρώνονται στον συμπυκνωτή. Η Sensor Dry τεχνολογία ανιχνεύει την υγρασία στα ρούχα και αυτόματα ρυθμίζει το βέλτιστο χρόνο στεγνώματος και θερμοκρασία που χρειάζεται. Επίσης, είναι ιδανικό για ευρωπαϊκά σπίτια με περιορισμένους χώρους καθώς με την Αναστρέψιμη Πόρτα, ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει την πόρτα του στεγνωτηρίου είτε δεξιά, είτε αριστερά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Φυσικά, καμία LG συσκευή δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τη δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή SmartThinQ και το Wi-Fi. Οι δύο λειτουργίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο του νέου στεγνωτηρίου, τη διάγνωση προβλημάτων και το έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής, ενώ κατευθείαν από το smartphone του ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» επιπλέον μέχρι και δεκαέξι προγράμματα όπως Ρούχα Γυμναστηρίου, Φρεσκάρισμα Κουβερτών, Εσώρουχα και Ελαχιστοποίηση Ζαρών. Τέλος, το νέο στεγνωτήριο της LG διευρύνει τις επιλογές των χρηστών καθώς λειτουργεί παράλληλα με τα πλυντήρια ρούχων της εταιρείας όπως και με το MINIWash για να προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη.

Ο Song Dae-hyum, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company, δήλωσε:

"Παρουσιάσαμε το νέο στεγνωτήριο στους καταναλωτές μας στην Ευρώπη«Το νέο μας στεγνωτήριο είναι εξοπλισμένο με την επαναστατική αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump για μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα. Το υψηλό επίπεδο φροντίδας και αφοσίωσης που προσφέρει η LG για τη βελτίωση της ευκολίας των χρηστών μας, μας έχει οδηγήσει στο να είμαστε οι πρωτοπόροι του κλάδου και θα συνεχίσει να μας παρακινεί για να εξελισσόμαστε"

 

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Κορυφαία πιστοποίηση για το «τέλειο μαύρο» των OLED panels της LG

11 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

H LG Electronics υποδέχεται με ενθουσιασμό την πιστοποίηση “Perfect Black” που έλαβαν τα OLED panel των οθονών της, τα οποία ξεχώρισαν με την κορυφαία τους απόδοση επιτυγχάνοντας τέλεια επίπεδα μαύρου σε ...

LG Display: Πρωτότυπη εύκαμπτη και έγχρωμη οθόνη με δυνατότητα επε΄κτασης ή/και στριψίματος

09 Νοεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εύκαμπτη οθόνη με δυνατότητα επέκτασης, απλά αυτήν την φορά το τμήμα LG Display πρωτοπορεί τόσο με το υλικό που χρησιμοποιεί, όσο και με τις δυνατότητες της νέας δημιουργίας ...

LG: Επίδειξη ασύρματης μετάδοσης και λήψης δεδομένων 6G στο φάσμα THz

18 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η LG Electronics (LG) επιβεβαίωσε την παγκόσμια ηγετική της θέση στην τεχνολογία δικτύων κινητής τηλεφωνίας, δοκιμάζοντας με επιτυχία την ασύρματη μετάδοση και λήψη δεδομένων 6G στο φάσμα terahertz (THz) – σε ...

webOS Hub: Η αναβαθμισμένη έκδοση του webOS της LG για έξυπνες τηλεοράσεις

07 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η LG έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων με την πρόσφατη κυκλοφορία του webOS Hub της, μια αναβαθμισμένη έκδοση της λύσης webOS της για τρίτους συνεργάτες. Παρέχοντας ...

LG Rollable: Το ακυρωμένο smartphone με την τυλισσόμενη οθόνη σε hands-on video

21 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η LG πειραματιζόταν για αρκετό καιρό με τις εύκαμπτες οθόνες της προκειμένου να προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στην κατηγορία των smartphones. Σε αντίθεση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, δηλαδή τα ...

LG UltraFine OLED Pro: Θέτει νέα πρότυπα για την ποιότητα εικόνας

20 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG Ultrafile OLED Professional (32EP950) του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) είναι η ιδανική επιλογή οθόνης για επαγγελματίες του δημιουργικού και του κινηματογράφου, ...

LG OLEDB26: Μοναδική εμπειρία θέασης με καθηλωτικό ήχο surround

12 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG OLEDB26 η νέα «έξυπνη» τηλεόραση της LG βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της και την ποιότητα της εικόνας. Η νέα τηλεόραση προσφέρει απόλυτο μαύρο, ζωντανά χρώματα, ...

Η LG αποκαλύπτει κυρτή UltraGear OLED gaming οθόνη 45'' με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 240Hz

08 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις νέες premium οθόνες της στην IFA 2022 στο Βερολίνο της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας gaming οθόνης UltraGear OLED (μοντέλο 45GR95QE). Η πρώτη κυρτή OLED ...

Η LG φέρνει τα NFTs στις τηλεοράσεις της [IFA 2022]

07 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG λανσάρισε τη δική της πλατφόρμα NFT, LG Art Lab. Διαθέσιμη πλέον στις ΗΠΑ στις τηλεοράσεις με webOS 5.0 ή μεταγενέστερη και απευθείας προσβάσιμη από την αρχική οθόνη, η νέα πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα ...

LG Gaming Shelf: Όλες οι υπηρεσίες game streaming συγκεντρωμένες στις τηλεοράσεις της LG

05 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG εμπλουτίζει την εμπειρία του παιχνιδιού στις τελευταίες της τηλεοράσεις με νέες υπηρεσίες cloud gaming προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ένα ανανεωμένο περιβάλλον (User Interface, UI) που διευκολύνει...

Loader
techgear_icon