LG

LG OLED TV: Με κάθε αγορά παίρνεις επιστροφή έως και €300

Μια νέα προωθητική ενέργεια της LG Electronics (LG), δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους την περίοδο των Χριστουγέννων και να λάβουν μοναδικά προνόμια, με κάθε αγορά τηλεοράσεων OLED.

Όσοι προμηθευτούν την μοναδική ΟLED GX, από τις 13 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα λάβουν Gift card αξίας έως και 350€ από το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή. Το Gift card μπορεί να αξιοποιηθεί στο B&E Goulandris Shop όπου βρίσκονται διαθέσιμα πρωτότυπα προϊόντα εμπνευσμένα από τη Συλλογή του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα λάβουν:

  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED77GX6LA, Gift card αξίας 350€
  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED65GX6LA, Gift card αξίας 300€
  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED55GX6LA, Gift card αξίας 200€

H OLED GX, είναι μία τηλεόραση εμπνευσμένη από τον κόσμο της τέχνης. Η τεχνολογία OLED της LG λειτουργεί χωρίς οπίσθιο φωτισμό. Τα αυτο-φωτιζόμενα pixels προσφέρουν μία νέα εμπειρία θέασης με τέλειες γραμμές, απίστευτα λεπτό περιθώριο και εκπληκτικά κομψή σχεδίαση. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, η σειρά GX θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται σε μια γκαλερί τέχνης, δίπλα σε σύγχρονα εκθέματα και πίνακες, αφού προσφέρει απόλυτη εφαρμογή στον τοίχο.

Ο σχεδιασμός της Gallery σειράς τηλεοράσεων, δε θα ήταν εφικτός χωρίς την τεχνολογία OLED, πάνω στην οποία η LG κατέχει ασύγκριτη τεχνογνωσία. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο των OLED επέτρεψε στους σχεδιαστές να ακολουθήσουν τον μοναδικό και κομψά λεπτό παράγοντα που οραματίστηκαν και να το δουν να γίνεται πραγματικότητα.

Επιπλέον, από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οι λάτρεις του gaming που θα αποκτήσουν τηλεοράσεις OLED CX και ΟLED BX θα έχουν προνόμια έως και 300€.

Πιο αναλυτικά, οι καταναλωτές θα λάβουν:

  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED77CX6LA, prepaid card αξίας 300€
  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED65CX6LA & LG OLED65BX6LB prepaid card αξίας 200€
  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED55CX6LA & LG OLED55BX6LB prepaid card αξίας 100€
lg-oled-tvs-promo-2.jpg


Oι σειρές τηλεοράσεων OLED CX και OLED BX, αποτελούν την ιδανική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς gamers, προσφέροντας απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού. Ως η πρώτη τηλεόραση της αγοράς που υποστηρίζει NVIDIA G-SYNC, η LG OLED προσφέρει πιο καθαρή και ομαλή εικόνα στα βιντεοπαιχνίδια, καλύτερη απόκριση, χωρίς διακυμάνσεις στη φωνή, χωρίς καθυστερήσεις και φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

Aκόμη, διαθέτει λειτουργίες VRR, ALLM & eARC που πληρούν όλες τις προδιαγραφές HDMI 2.1. και είναι ιδανικές για περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά και συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Με χρόνο απόκρισης 1ms, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό χωρίς θόλωμα και με πλήρη διαύγεια.

Τέλος, όλες οι οθόνες OLED της LG διαθέτουν λειτουργία Eye Comfort με την οποία ξεπερνούν τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας, ενώ έχουν λάβει πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) που αποδεικνύουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading