up_icon
IFA IFA 2022 Gadgets LG

LG TONE Free: Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών παρουσιάστηκε στην IFA 2022

24 Αυγούστου 2022 Techgear Team

LG TONE Free: Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών παρουσιάστηκε στην IFA 2022

Η σειρά των ασύρματων ακουστικών TONE Free της LG Electronics για το 2022, παρέχει την απόλυτη εμπειρία ήχου με προηγμένες τεχνολογίες audio, καλύτερη σχεδίαση στην εφαρμογή και μια σειρά από χρήσιμες, νέες δυνατότητες. Αποδεικνύοντας τη διαρκή δέσμευση της LG στην καινοτομία με επίκεντρο τον χρήστη, τα νέα ακουστικά TONE Free είναι οι τέλειοι καθημερινοί σύντροφοι για τον σημερινό τρόπο ζωής, εν κινήσει.

Αυτή τη χρονιά, το κορυφαίο μοντέλο ακουστικών (T90) TONE Free προσφέρει εντυπωσιακό ήχο χάρη στις πολλές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας εσωτερικής κατασκευής με μεγαλύτερους drivers που βοηθούν στη δημιουργία βαθύτερων, πιο ικανοποιητικών μπάσων. Η χρήση γραφενίου, ενός κορυφαίου υλικού που μειώνει τις δονήσεις ενώ ενισχύει την ποιότητα ήχου, επιτρέπει στα T90 να παράγουν απίστευτα δυναμικό, αλλά ισορροπημένο και καθαρό ήχο.

Με περισσότερους από έναν τρόπους, τα T90 της LG είναι τα ιδανικά ακουστικά για να απολαμβάνουν τα αυτιά εξαίσιο ήχο καθώς ενσωματώνουν τις δυνατότητες βελτίωσης της απόδοσης του Meridian Headphone Spatial Processing (HSP), μιας εξειδικευμένης τεχνολογίας από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της LG στην παροχή κορυφαίου ήχου, Meridian Audio. Με το εσωτερικό HSP, τα ακουστικά παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη, πιο φυσική σκηνή ήχου με μια καθαρή κεντρική εικόνα – κάνοντας κάποιον να νιώθει ότι ακούει μουσική μέσω πραγματικού στερεοφωνικού συστήματος ήχου. Επιπλέον, η τεχνολογία Perfect Balance της Meridian επιτρέπει στα ακουστικά T90 να επιτυγχάνουν σταθερή τονική ισορροπία σε οποιαδήποτε ένταση.

lg-tone-free-3.jpg

Τα LG TONE Free T90 με Dolby Atmos είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στον κόσμο που υποστηρίζουν Dolby Head Tracking σε όλο το περιεχόμενο και τις συσκευές. Το Dolby Head Tracking αναπροσαρμόζει τον ήχο καθώς οι χρήστες κινούν τα κεφάλια τους για μια πιο φυσική εμπειρία ήχου, έτσι ώστε να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο κέντρο της σκηνής και να βιώνουν ένα εντελώς νέο επίπεδο βύθισης ήχου είτε ακούνε μουσική, βλέπουν ταινίες, απολαμβάνουν αγαπημένες σειρές ή παίζουν βιντεοπαιχνίδια.

Το Dolby Head Tracking μαζί με το περιεχόμενο του Dolby Atmos βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία ακρόασης, παρέχοντας απίστευτη λεπτομέρεια, βάθος και σαφήνεια. Τα T90 είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά που διαθέτουν audio virtualizer, το οποίο σχεδιάστηκε από την Dolby ειδικά για ακουστικά, μια προηγμένη λύση που επεκτείνει τη διάσταση του χώρου για στερεοφωνική ψυχαγωγία.

Επίσης, τα T90 διαθέτουν Snapdragon Sound, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να βιώσουν ένα επίπεδο ποιότητας ήχου που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο σε ενσύρματα ακουστικά. Μαζί με ήχο υψηλής ανάλυσης 24 bit/96 kHz, τα ακουστικά της LG με πιστοποίηση Snapdragon Sound παρέχουν εξαιρετική συνδεσιμότητα, κρυστάλλινη ποιότητα φωνής και χαμηλή καθυστέρηση, καθιστώντας τα τέλεια όχι μόνο για ακρόαση ήχου, αλλά και για φωνητικές κλήσεις και παιχνίδια.

lg-tone-free-1.jpg

Ακόμα, τα premium ασύρματα ακουστικά της εταιρείας προσφέρουν βελτιωμένο Active Noise Cancellation (ANC) με τον αλγόριθμο Double Step ANC και το Real Time ANC Optimizer. Ο αλγόριθμος Double Step ANC αξιοποιεί ένα νέο φίλτρο με υψηλότερο ρυθμό δειγματοληψίας για πιο αποτελεσματική εξάλειψη των εξωτερικών θορύβων και έναν προηγμένο αλγόριθμο ανίχνευσης κραυγών για την εξάλειψη των δυσάρεστων ήχων που αποσπούν στο παρασκήνιο. Εν τω μεταξύ, το Real Time ANC Optimizer προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση ANC αναλύοντας την πραγματική θέση των buds μέσα στο αυτί του χρήστη μέσω των εσωτερικών μικροφώνων.

Η τελευταία εφαρμογή των TONE Free fit της LG προσφέρει άνεση ενώ ενισχύει την απόδοση για βελτιωμένο ήχο και βελτιστοποιημένη ακύρωση θορύβου. Έχοντας δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Εργονομικής Σχεδίασης POSTECH της Νότιας Κορέας, ο σχεδιασμός άνετης εφαρμογής των ακουστικών διαθέτει εργονομική ακρίβεια και βελτιστοποιημένο σχήμα για πιο άνετη αίσθηση στο αυτί. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα είναι μικρότερα και ελαφρύτερα σε βάρος από τα προηγούμενα, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να φορούν το TONE Free για παρατεταμένες περιόδους χωρίς να αισθάνονται μικρότερο περισπασμό. Η απόδοση των TONE Free fit εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση στα αυτιά, προσφέροντας απόλυτη εμπειρία ήχου.

Τα νέα μοντέλα TONE Free της LG συνοδεύονται επίσης από τη θήκη φόρτισης UVnano, η οποία χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για να διατηρεί τα ακουστικά καθαρά. Νέα για το 2022, η τεχνολογία UVnano της LG παρέχει ευρύτερη κάλυψη, αποστειρώνοντας όλα τα μέρη των τζελ αυτιών. Επιπλέον, τα T90 υιοθετούν ιατρική ποιότητα, αφού διαθέτουν υποαλλεργικά τζελ αυτιών για να μειώσουν τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος στον ακουστικό πόρο. Η εξαιρετική άνεση του χρήστη είναι ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των ακουστικών TONE Free της LG, τα οποία διαθέτουν πλέον βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ευρύτερη συμβατότητα. Με το Plug & Wireless, επιτρέπεται στη θήκη φόρτισης να διπλασιάζεται ως πομπός Bluetooth, ενισχυμένη με μια χρήσιμη, νέα λειτουργία φωνητικής συνομιλίας που είναι ιδανική για κλήσεις συνδιάσκεψης και για συνομιλία με φίλους ενώ παίζετε. Με το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο USB-C to AUX, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη θήκη σε ραδιόφωνο, διάδρομο, σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση και μια μεγάλη γκάμα άλλων προϊόντων για να απολαύσουν την ασύρματη ελευθερία και την κορυφαία ποιότητα ήχου.

lg-tone-free.jpg

Χάρη στη μονάδα Voice Pickup, τα premium T90 παρέχουν ακόμη μια βελτιωμένη εμπειρία φωνητικών κλήσεων. Η μονάδα Voice Pickup εντοπίζει και ελαχιστοποιεί τους θορύβους του περιβάλλοντος όταν ο χρήστης μιλάει, διευκολύνοντας όποιον βρίσκεται στην άλλη άκρη να ακούει τι λέει. Τα νέα μοντέλα TONE Free προσφέρουν έως και 9 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, ενώ η ίδια η θήκη μπορεί να προσφέρει άλλες 20, για έως και 29 ώρες απόλαυσης ακρόασης. Και, με μια νέα δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν πλήρως μετά από περίπου 1 ώρα στη θήκη φόρτισης UVnano.

Τέλος, το 2022 παρουσιάζεται η νέα σειρά TONE Free fit της LG (μοντέλα TF7 και TF8), σχεδιασμένη για ενεργό τρόπο ζωής, παρέχοντας ασφαλή και άνετη εφαρμογή για δραστήριες στιγμές από το τρέξιμο, την ποδηλασία βουνού και τις έντονες προπονήσεις στο γυμναστήριο. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν την τεχνολογία SwivelGrip – η οποία βοηθά να μένουν τα ακουστικά σταθερά και άνετα στη θέση τους, ακόμη και κατά τις πιο έντονες προπονήσεις – και προσφέρουν ελαφρύ σχεδιασμό που προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.

Επιπλέον, τα TONE Free fit μοντέλα προσφέρουν σταθερή απόδοση ANC, καθαρό χωρικό ήχο με την τεχνολογία Meridian HSP και τα οφέλη για την ενίσχυση της υγιεινής των υποαλλεργικών τζελ αυτιών ιατρικής ποιότητας και της θήκης φόρτισης UVnano της LG. Με βαθμολογία IP67, τα TF7 και TF8 είναι ανθεκτικά στη βροχή, τα πιτσιλίσματα, τον ιδρώτα και τη σκόνη για να διευκολύνουν το τρέξιμο ή την προπόνηση χωρίς καμία ανησυχία.

Τα μοντέλα TONE Free fit έχουν διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών (έως συνολικά 30 ώρες με τη θήκη φόρτισης). Για πιο ευχάριστες προπονήσεις στο γυμναστήριο, τα ακουστικά TF8 μπορούν να συνδεθούν με παλαιότερες οθόνες διαδρόμου χωρίς Bluetooth, χρησιμοποιώντας την καινοτόμο λύση Plug & Wireless της LG.

Τα ασύρματα ακουστικά TONE Free 2022 της LG θα κυκλοφορήσουν στις μεγάλες αγορές παγκοσμίως από τα τέλη Αυγούστου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

LG Net-Zero House: Η οικιακή ενεργειακή πλατφόρμα της εταιρείας

08 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

H LG παρουσίασε στην IFA 2023 το όραμά της για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής με το "Net-Zero House". Η οικιακή ενεργειακή πλατφόρμα της LG αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της οικιακής ενέργειας, ...

Νέες εντοιχιζόμενες συσκευές κουζίνας από την LG [IFA 2023]

01 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

H LG παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της IFA 2023 τη νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, προσφέροντας σε όλους μια «Καλύτερη γαστρονομική εμπειρία για όλους». Με ενεργειακή απόδοση, λειτουργίες φιλικές ...

Samsung BESPOKE AI: Το νέο πλυντήριο - στεγνωτήριο με τεράστια χωρητικότητα [IFA 2023]

01 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung παρουσίασε στην IFA 2023 το νέο συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου BESPOKE AI, με τεχνολογία Digital Inverter στο συμπιεστή αντλίας θερμότητας, τη μεγάλη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών ...

Samsung Food: Η νέα εξατομικευμένη υπηρεσία τροφίμων και συνταγών με τεχνολογία AI

01 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης IFA 2023 την κυκλοφορία του Samsung Food, μιας νέας εξατομικευμένης πλατφόρμας τροφίμων και συνταγών με τεχνολογία AI. Το Samsung Food θα είναι ...

Lenovo Legion Go: Επίσημα η νέα φορητή παιχνιδοκονσόλα με πανίσχυρα specs

01 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Η είσοδος της Lenovo στον χώρο των φορητών παιχνιδοκονσολών επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην IFA 2023, καθώς η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Lenovo Legion Go, μια συσκευή που έρχεται να ...

Samsung SmartThings: Συνδέει τους ανθρώπους με τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία

01 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

H Samsung παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες της για ένα πιο συνδεδεμένο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της στην IFA 2023, η εταιρεία τόνισε ότι το όραμά της για το SmartThings είναι να ...

Sony Xperia 5 V: Επίσημα η νέα compact ναυαρχίδα στην IFA 2023

01 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Η Sony προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας compact ναυαρχίδας της με ονομασία Sony Xperia 5 V στο πλαίσιο της IFA 2023, μια συσκευή που δεν ξεφεύγει από τον κλασικό σχεδιασμό των smartphones της εταιρείας, ενώ...

Η LG αποκαλύπτει κυρτή UltraGear OLED gaming οθόνη 45'' με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 240Hz

08 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις νέες premium οθόνες της στην IFA 2022 στο Βερολίνο της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας gaming οθόνης UltraGear OLED (μοντέλο 45GR95QE). Η πρώτη κυρτή OLED ...

Samsung: Νέα σειρά προϊόντων Bespoke που αναβαθμίζουν την εμπειρία ζωής στο σπίτι

05 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς προϊόντων Bespoke στην Ευρώπη. Οι νέες συσκευές Bespoke αναδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας να γίνει ο κορυφαίος πάροχος οικιακών συσκευών που ...

HUAWEI: Παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα στην IFA 2022

05 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Με μια νέα σειρά προϊόντων, η HUAWEI έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2022, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, από την 1η έως τις 6 Σεπτεμβρίου, Τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο...

Loader
please wait
techgear_icon