LG

LG UltraGear 27GN95: Η πρώτη gaming οθόνη στον κόσμο 4K IPS με 1ms χρόνο απόκρισης

H LG δίνει νέο νόημα στη συναρπαστική εμπειρία gaming με το νέο μοντέλο UltraGear 27GN950, την πρώτη παγκοσμίως gaming οθόνη παιχνιδιών 4K IPS και 1 ms Grey-to-Grey χρόνο απόκρισης (GTG).

Κάτοχος του 2020 CES Innovation Award και του Red Dot Design Award, το 27 ιντσών μοντέλο όχι μόνο ανταποκρίνεται στο όνομα και τη φήμη του UltraGear για την αριστεία της gaming εμπειρίας, αλλά είναι και άξιος διάδοχος της πρώτης gaming οθόνης GTG IPS της LG (μοντέλο 27GL850), που παρουσιάστηκε πέρυσι. Διαθέτοντας τα προηγμένα χαρακτηριστικά των οθονών IPS, οι LG UltraGear προσφέρουν εκπληκτική ταχύτητα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας, ενώ έχουν ξεχωρίσει ως το κορυφαίο brand οθονών για gaming στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το νέο UltraGear μόνιτορ, εξελίσσει τα γρήγορα και με ακρίβεια χρώματα του προκατόχου του, παρέχοντας 4Κ ανάλυση για μέγιστες επιδόσεις παιχνιδιού. Ο συνδυασμός ταχύτητας, υψηλής ανάλυσης και 98% κάλυψης του χρωματικού εύρους DCI-P3, δίνει στους παίκτες μια πλήρη καθηλωτική αίσθηση. Χάρη στην τεχνολογία VESA Display Stream Compression (DSC), το 27GN950 μπορεί να προσφέρει, σχεδόν χωρίς απώλειες, εικόνες 4K UHD σε χρώμα 10-bit με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, μέσω ενός μόνο καλωδίου DisplayPort.

Η μοναδική οθόνη της LG υποστηρίζει τη βαθμονόμηση hardware, επιτρέποντας στην αποκλειστική οθόνη Nano IPS της εταιρείας να αποδίδει την πιο ακριβή δυνατή αναπαραγωγή χρωμάτων. Mε πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600, το UltraGear 27GN950 εγγυάται το επίπεδο ποιότητας μέσω της εξαιρετικής ακρίβειας και της μεγάλης γκάμας χρωμάτων, της έντονης αντίθεσης και της υψηλής φωτεινότητας. Η συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC και η υποστήριξη για HDR εξασφαλίζουν αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας με μειωμένες αλλοιώσεις στην οθόνη και ελαχιστοποιημένο τρεμόπαιγμα, που λειτουργεί απρόσκοπτα με το VESA DSC, για μια απίστευτα ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Το νέο UltraGear της LG είναι η ιδανική λύση all-in-one για όσους κάνουν livestreaming, χάρη στην οθόνη ανάλυσης 4K. Η αναλογία της οθόνης μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για επαγγελματίες δημιουργούς (creatives) κατά την επεξεργασία αρχείων υψηλής ανάλυσης ή την ταυτόχρονη πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές. Επιπλέον, η υποστήριξη για βάθος χρώματος 10-bit και η βαθμονόμηση υλικού δίνει στην οθόνη το επίπεδο ακρίβειας χρώματος που απαιτείται για εργασίες παραγωγής βίντεο επαγγελματικού επιπέδου.

Το 27GN950 είναι το πρώτο LG UltraGear monitor έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία και θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο σε βασικές αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και σταδιακά σε άλλες περιοχές.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Τύπος οθόνης: Nano IPS
  • Μέγεθος οθόνης: 27 ίντσες
  • Ανάλυση: 4K UHD (3,840 x 2,160)
  • Φωτεινότητα: 400 nits (Typical)
  • Χρωματική κλίμακα: DCI-P3 98 percent
  • Color Bit: 1.07B
  • Ρυθμός ανανέωσης: 144Hz
  • Χρόνος απόκρισης: 1ms GTG
  • HDR: VESA DisplayHDR 600
  • Adaptive Sync : NVIDIA G-SYNC Compatible
  • Εργονομία: Height Adjustable / Pivot / Tilt
  • Συνδεσιμότητα: HDMI x 2 / DP x 1 / USB 3.0 / H/P out (Maxx Audio)

Photo Gallery

Loading