LG

LG V+: Οι ψυγειοκαταψύκτες που συμβάλλουν στην «έξυπνη» κατανάλωση τροφίμων

Η σπατάλη τροφίμων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα με παγκόσμιες επιπτώσεις. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, σχεδόν το μισά τρόφιμα που παράγονται ή καλλιεργούνται στον κόσμο καταλήγουν στα απορρίμματα αντί να καταναλώνονται. Όσο ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται, έτσι και η σημασία της ελαχιστοποίησης της σπατάλης των τροφίμων σε όλες τις μορφές τους, γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στη μείωση του προβλήματος. Για παράδειγμα, οι οικογένειες μπορούν να αγοράζουν πιο έξυπνα και να προγραμματίζουν προσεκτικά τα εβδομαδιαία γεύματά τους. Επιπλέον, η αποθήκευση των τροφίμων αποτελεί βασικό παράγοντα για την αποδοτικότερη χρήση των συστατικών και το βασικό στοιχείο γι’ αυτό είναι ένα καλό ψυγείο οικιακής χρήσης. Για το λόγο αυτό η LG σχεδιάζει ψυγεία με προηγμένη τεχνολογία που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγάλο διάστημα, δημιουργώντας τους ψυγειοκαταψύκτες V+ με τον καλύτερο Γραμμικό Συμπιεστή Inverter, που συμβάλλει στη διατήρηση της εμφάνισης και της γεύσης των τροφίμων.

lg-freshbalancer.jpg

Οι V+NatureFRESH ψυγειοκαταψύκτες διαθέτουν την τεχνολογία LINEARCooling που ελέγχει την διακύμανση της θερμοκρασίας με ±0,5, προσφέροντας φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης. Επιπλέον, το ενσωματωμένο DoorCooling σταθεροποιεί περισσότερο τη θερμοκρασία στο εσωτερικό και ψύχει 32% γρηγορότερα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης. Συγκεκριμένα, οι αεραγωγοί στο εμπρός άνω τμήμα του ψυγείου, κατευθύνουν κρύο αέρα στα τρόφιμα που βρίσκονται στις θήκες της άνω πόρτας και η ψύξη στις πόρτες αρχίζει 15 δευτερόλεπτα αφού κλείσουν.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τους συγκεκριμένους ψυγειοκαταψύκτες να ξεχωρίζουν, είναι ο Γραμμικός Συμπιεστής Inverter της LG, που επιτυγχάνει βέλτιστη απόδοση, μειώνοντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Ακόμη, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται πιο φρέσκα χάρη στη μοναδική λειτουργία FRESHBalancer της LG, που βελτιστοποιεί τα επίπεδα της υγρασίας, απομονώνοντας το συρτάρι των λαχανικών.

Τέλος, οι V+ ψυγειοκαταψύκτες εναρμονίζονται απόλυτα με την εκάστοτε κουζίνα, καθώς διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους. Η LG δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία και στον τομέα της σχεδίασης και το NatureFRESH είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σας.

Loading