Life Is Strange: True Colors και Life Is Strange Remastered Collection έρχονται το Σεπτέμβριο

Δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στη σειρά Life is Strange στην E3 2021, με την Square Enix να αποκαλύπτει ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο Life Is Strange: True Colors, αλλά και το Life Is Strange Remastered Collection που περιλαμβάνει τα δύο πρώτα επεισόδια με σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά και τα animations.

Ξεκινώντας από το πρώτο Life Is Strange: True Colors, στο trailer δίνεται έμφαση στις δυνάμεις της Alex και τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, η Alex μπορεί να “διαβάσει” τα αισθήματα των άλλων και φαίνεται να αντιμετωπίζει το χάρισμα της ως κατάρα παρά ως δύναμη. Παρόλα αυτά, θα διαπιστώσει ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις ενέργειες που κάνει για να διερευνήσει τον θάνατο του αδερφού της. 

life-is-strange-remastered-collection.jpg

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα αποκαλύψει κάποιο σκοτεινό μυστικό ή αν θα το κρατήσει κρυφό, κάτι που θα επηρεάσει φυσιολογικά την εξέλιξη της ιστορίας. Μια άλλη δυνατότητα της Alex είναι να εισβάλει στο μυαλό των άλλων όταν διαπιστώνει πως έχουν ιδιαίτερα ισχυρά συναισθήματα, αλλά μια τέτοια κίνηση δεν αποτελεί πάντοτε την ιδανική λύση διότι ξοδεύει υπερβολική ενέργεια που μπορεί να την εξαντλήσει.

Το Life Is Strange: True Colors αναπτύσσεται από διαφορετική ομάδα, η οποία πάντως θα διατηρήσει την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, ενώ θα βγει ολόκληρο το παιχνίδι μονομιάς και όχι στη μορφή επεισοδίων.

Το Life Is Strange: True Colors θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Σεπτεμβρίου 2021 σε Windows PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Google Stadia, Xbox One και Xbox Series X/S. Σε ό,τι αφορά το Life Is Strange Remastered Collection, θα το δούμε στις ίδιες πλατφόρμες από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading