Tactics Ogre: Reborn, ανακοινώθηκε επίσημα το remake και έρχεται το Νοέμβριο

Η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα το Tactics Ogre: Reborn, το remake του κλασικού παιχνιδιού στρατηγικής του Super NES της δεκαετίας του ’90, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο σε Nintendo Switch, PS4, PS5 και Windows PC.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Tactics Ogre: Reborn, η εταιρεία υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά, το gameplay και τον ήχο, αλλά από την σελίδα του παιχνιδιού στο PlayStation Store αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερα στοιχεία.

Καταρχάς θα δούμε τρισδιάστατα πεδία μάχης με πλήρως αναβαθμισμένο AI για τους αντιπάλους που προσαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο σε κάθε κατάσταση ανάλογα με την εξέλιξη της μάχης. Επίσης, οι gamers θα δουν σύστημα level-up για κάθε μονάδα ξεχωριστά (αντί για μαζεμένες κλάσεις) με αμέτρητους συνδυασμούς εξοπλισμού, μαγείας και ικανοτήτων.

Στο gameplay θα επιταχυνθεί ο ρυθμός στις μάχες, προστίθεται auto save και πλήρης ανασχεδιασμός του χειρισμού και του περιβάλλοντος χρήσης για να εναρμονιστεί με τα σύγχρονα συστήματα και παιχνιδοκονσόλες. Φυσικά τα γραφικά τόσο στον κόσμο, όσο και σε κάθε μονάδα ξεχωριστά θα είναι τρομερά αναβαθμισμένα, ενώ τα cutscenes έχουν επαναηχογραφηθεί με πλήρες voice-over στα Αγγλικά και τα Ιαπωνικά.

Το Tactics Ogre: Reborn θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Loading