Hitman Sniper: The Shadows, έρχεται δωρεάν σε Android και iOS στις 3 Μαρτίου 2022

Αν και στην αρχική παρουσίαση της στην Ε3 2021 μας είχε προετοιμάσει για λανσάρισμα μέσα στο 2021, η Square Enix αποφάσισε να καθυστερήσει λίγο την κυκλοφορία του νέου mobile game της σειράς Hitman.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Hitman Sniper: The Shadows θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android και iOS από τις 3 Μαρτίου 2022, ενώ έχει ήδη ανοίξει τις προεγγραφές στο κατάστημα Google Play προσφέροντας ορισμένα αποκλειστικά εξτραδάκια σε όσους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο Agent 47. Ταυτόχρονα, μια νέα απειλή για την παγκόσμια σταθερότητα εμφανίζεται στο προσκήνιο. Το νέο εγκληματικό δίκτυο είναι υπεύθυνο για μια σειρά βίαιων επιθέσεων και εγκλημάτων σε όλο τον κόσμο. Η Diana Burnwood ενεργοποιεί την ειδική ομάδα των The Shadows, η οποία αποτελείται από τους Soji, Kiya, Kolzak, Knight και Stone (ο καθένας με δικές του μοναδικές ικανότητες), για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή.

Από πλευράς gameplay, το Hitman Sniper: The Shadows αναμένεται παρόμοιο με τα προηγούμενα. Οι gamers θα αναλαμβάνουν συμβόλαια-αποστολές για να πετύχουν τους στόχους τους εξ αποστάσεως. Στη διάθεση τους θα έχουν 6 agents για να επιλέξουν, ο καθένας εκ των οποίων διαθέτει μοναδικές ικανότητες και δική του ιστορία. Θα υπάρχει και PvP mode για όσους θέλουν να ανταγωνίζονται άλλους παίκτες.

Hitman Sniper: The Shadows - [Google Play Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading