E3

Hitman Sniper: The Shadows, το νέο δωρεάν mobile game έρχεται μέσα στο 2021

Από την παρουσίαση της Square Enix στην E3 2021 δεν έλειψαν οι mobile τίτλοι. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Hitman Sniper: The Shadows, το οποίο αναμένεται αργότερα μέσα στο 2021 ως free-to-play τίτλος σε συσκευές Android και iOS.

Το Hitman Sniper: The Shadows αποτελεί sequel του Hitman Sniper που κυκλοφόρησε το 2015 και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε δει gameplay, το πιθανότερο είναι ότι θα ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη φιλοσοφία. Οι gamers θα χειρίζονται κάποιον ελεύθερο σκοπευτή και θα καλούνται να βγάλουν από τη μέση τους στόχους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αθόρυβα.

Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο Agent 47. Ταυτόχρονα, μια νέα απειλή για την παγκόσμια σταθερότητα εμφανίζεται στο προσκήνιο. Το νέο εγκληματικό δίκτυο είναι υπεύθυνο για μια σειρά βίαιων επιθέσεων και εγκλημάτων σε όλο τον κόσμο. Η Diana Burnwood ενεργοποιεί την ειδική ομάδα των The Shadows, η οποία αποτελείται από τους Soji, Kiya, Kolzak, Knight και Stone (ο καθένας με δικές του μοναδικές ικανότητες), για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading