Lightyear: Νέο trailer για την ταινία spinoff του Toy Story

Η Pixar δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Lightyear, την spin-off ταινία του Toy Story που επικεντρώνεται στον Buzz Lightyear για να μας δείξει τη δική του ιστορία. Μέσα από το νέο trailer βλέπουμε κάποια από τα μέλη της ομάδας του, αλλά και μια περίεργη γάτα-ρομπότ.

Όπως αναφέρει ο Angus MacLane, σκηνοθέτης του Lightyear,

Το Toy Story άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει μια εντυπωσιακή ιστορία πίσω από τον Buzz Lightyear από τότε που ήταν Space Ranger, και πάντοτε ήθελα να εξερευνήσω περισσότερο αυτόν τον κόσμο. Η ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου ήταν η εξής: ποια ταινία είχε δει ο Andy για να ζητήσει ένα παιχνίδι Buzz Lightyear; Ήθελα να δω αυτήν την ταινία και τώρα είμαι τυχερός που έχω τη δυνατότητα να την υλοποιήσω.

Το Lightyear αναμένεται στους κινηματογράφους στις 17 Ιουνίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading