up_icon
Logitech Peripherals Gaming

Logitech G Pro Series: Η νέα γενιά περιφερειακών εκτοξεύει την απόδοση στα Esports

05 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Logitech G Pro Series: Η νέα γενιά περιφερειακών εκτοξεύει την απόδοση στα Esports

Η Logitech G, ένα brand της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, παρουσίασε δύο νέα προϊόντα της βραβευμένης σειράς PRO, το νέο Gaming Keyboard Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED και το Gaming Mouse Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2.

Τα τρία τελευταία χρόνια, η Logitech G δούλεψε με εκατοντάδες από τους καλύτερους παίκτες Esports στον κόσμο για να δημιουργήσει τη νέα γενιά της σειράς PRO. Αυτά τα νέα προϊόντα, σε συνδυασμό με το Gaming Headset Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, ολοκληρώνουν τη σειρά PRO, προσφέροντας τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις σε όλη τη γκάμα εξοπλισμού.

«Η συναρπαστική νέα σειρά PRO αντιπροσωπεύει μια καθαρή και ασυμβίβαστη συλλογή προϊόντων, σχεδιασμένη για τη μέγιστη απόδοση των ελίτ επαγγελματιών παικτών Esports και των πιο ανταγωνιστικών gamers που παίζουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους», δήλωσε ο Brent Barry, Head of Esports and PRO Series της Logitech G. «Αυτά τα προϊόντα αποτελούν παράδειγμα της δέσμευσής μας να διευρύνουμε τα όρια της απόδοσης, της ταχύτητας και της αξιοπιστίας, η οποία καθίσταται δυνατή μόνο μέσω της πολυετούς, συνεργατικής μας διαδικασίας σχεδιασμού με επαγγελματίες παίκτες Esports. Οι κορυφαίοι αθλητές-συνεργάτες μας βοηθούν στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δοκιμή των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας ότι παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, ποιότητας και καινοτομίας αιχμής».

«Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι το πιο σημαντικό μέρος του PC Gaming. Εάν δεν αισθάνομαι το ποντίκι μου σαν προέκταση του χεριού μου, δε θα παίξω καλά. Το SUPERLIGHT 2 έχει αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και δε χρειάζεται να σκεφτώ καν ότι υπάρχει. Το SUPERLIGHT 2 είναι σαν το πρώτο Superlight αλλά καλύτερο, με τον συμπαγή σχεδιασμό του και τις αξιόπιστες ασύρματες τεχνολογίες lightspeed, ενώ το Pro X TKL είναι τέλειο αν θέλετε ένα λιτό και ξεκάθαρο σύνολο εξοπλισμού. Είναι και τα δύο απαραίτητα αν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε!» δήλωσε ο Oleksandr «s1mple» Kostyliev, παίκτης Counter-Strike στην ομάδα NAVI.

logitech-g-pro-series-1.jpg

Το Gaming Mouse Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 συνδυάζει ακρίβεια, απόδοση και αξιοπιστία κάτι που το κάνει ένα απαραίτητο πλεονέκτημα για gaming υψηλού επιπέδου.

Τεχνολογίες αιχμής και κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως οι υβριδικοί διακόπτες LIGHTFORCE, με τη νέα τεχνολογία απτικών-μηχανικών διακοπτών, φέρνουν επανάσταση στη ταχύτητα και την αξιοπιστία επαγγελματικού επιπέδου με ξεκάθαρη απόκριση και μηχανική αίσθηση που αγαπούν οι επαγγελματίες παίκτες.

Το νέο ποντίκι περιλαμβάνει επίσης τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα HERO 2 με tracking άνω των 500 ιντσών ανά δευτερόλεπτο και έως 32.000 DPI, καθώς και μοναδική σχεδίαση αισθητήρα διπλής συστοιχίας που αυξάνει το εύρος του χώρου εργασίας και διατηρεί την απόδοση κίνησης, ακόμα και όταν σηκώνετε ή γέρνετε το ποντίκι.

Με βάση τα σχόλια των επαγγελματιών gamers, το νέο PRO X Superlight διατηρεί το βραβευμένο σχήμα και τη γεωμετρία του αρχικού PRO SUPERLIGHT όπως επίσης και το βάρος στα μόλις 60 γραμμάρια.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: τεχνολογία επιπέδου PRO, USB-C, διάρκεια ζωής μπαταρίας 95 ωρών, συμβατότητα POWERPLAY, μεγαλύτερο αισθητήρα και το καλύτερο στην κατηγορία 25 kilohertz frame rate. Τα πέλματα καθαρού PTFE προσφέρουν ομαλή ολίσθηση για απρόσκοπτη αντίδραση σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Όπως και το PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Mouse, το νέο ασύρματο Gaming Keyboard Logitech G PRO X TKL σχεδιάστηκε από και για επαγγελματίες παίκτες για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικού παιχνιδιού. O σχεδιασμός tenkeyless διαθέτει προγραμματιζόμενα πλήκτρα, φωτισμό RGB με LIGHTSYNC, καθώς και χειριστήρια πολυμέσων και κυλιόμενη ρύθμιση έντασης ήχου και την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED της Logitech G. Εκτός από το dongle LIGHTSPEED, οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth ή μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C σε USB-A.

Το PRO X TKL διαθέτει πλήκτρα PBT διπλής διαδικασίας δημιουργίας που επιτρέπουν στο LIGHTSYNC RGB να λάμψει στο μέγιστο. Η τυπική διάταξη επιτρέπει τη συμβατότητα πλήκτρων τρίτων κατασκευαστών ενώ έχουν προστεθεί πλήκτρα πολυμέσων για γρήγορη πρόσβαση κάτι που έχουν ζητήσει πολλοί επαγγελματίες παίκτες. Και το να είναι το πληκτρολόγιο tenkeyless σημαίνει ακόμα περισσότερο χώρο για την κίνηση του ποντικιού, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους επαγγελματίες παίκτες.

logitech-g-pro-series-3.jpg

Οι παίκτες θα μπορούν να είναι «ετοιμοπόλεμοι» όπου και να βρίσκονται καθώς το πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικά φορητό αλλά και χάρη στη θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται και διαθέτει είτε απτικούς διακόπτες (GX Brown), γραμμικούς διακόπτες (GX Red) ή διακόπτες κλικ (GX Blue).

Για τους επαγγελματίες παίκτες ακόμα και η μικρότερη αλλαγή ρύθμισης μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και δεύτερης θέσης. Στην νέα σειρά PRO, DPI, ευαισθησία, ρυθμός αναφοράς θέσης, επιφάνεια, ρυθμίσεις παιχνιδιού και πολλά άλλα, όλα αλληλοσυνδέονται. Πλέον οι παίκτες έχουν περισσότερο έλεγχο και επιλογές διαμόρφωσης από ποτέ χάρη στις σημαντικές ενημερώσεις στο λογισμικό G HUB και στο Onboard Memory Management (OMM):

  • Νέο περιβάλλον εργασίας ρυθμίσεων ευαισθησίας σε G HUB και OMM για διαμόρφωση DPI με πλήρεις προεπιλογές, ξεχωριστά στοιχεία ελέγχου άξονα X/Y και πολλά άλλα.

  • Ο αισθητήρας HERO 2 μπορεί να αντιγράψει ρυθμίσεις από το ένα ποντίκι στο άλλο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το ακριβές DPI από το παλιό σας ποντίκι.

  • Το πληκτρολόγιο PRO X 2 προσφέρει τη δυνατότητα προγραμματισμού της σειράς πλήκτρων F ως πλήκτρων G για τον έλεγχο ολόκληρης της επιφάνειας εργασίας σας. Αλλάξτε την προεπιλογή DPI, Bluevoice ή ποντικιού, εκτελέστε μακροεντολές πολλαπλών αγορών, συνδυάστε ικανότητες και ελέγξτε τη εκπομπή σας μέσω προσθηκών όπως αυτών του Streamlabs.

Σχεδιάζοντας στην κατεύθυνση ενός θετικού μέλλοντος

Επιπρόσθετα της δημιουργίας του κορυφαίου εξοπλισμού για gaming, η Logitech δεσμεύεται να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο και θετικό για το κλίμα κόσμο, καταβάλλοντας προσπάθεια για τη μείωση του αντίκτυπου των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Ο σχεδιασμός αυτών των νέων προϊόντων παιχνιδιών τα καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για αυτόν το σκοπό. Τα πλαστικά μέρη περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό για να δώσουν μια δεύτερη ζωή στο πλαστικό από παλιά ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.

Η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα από το FSC και άλλες ελεγχόμενες πηγές. Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, υποστηρίζετε την υπεύθυνη διαχείριση των δασών του κόσμου.

logitech-g-pro-series-4.jpg

Όλα τα προϊόντα Logitech G διαθέτουν πιστοποίηση ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα και χρησιμοποιούν ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, όπου είναι δυνατόν, κατά την κατασκευή τους. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Logitech G, το αποτύπωμα άνθρακα αυτού του προϊόντος έχει μειωθεί στο μηδέν υποστηρίζοντας τη δασοκομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις κοινότητες που επηρεάζονται από το κλίμα.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Τα Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Keyboard, Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Mouse και PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, είναι διαθέσιμα σε ροζ, μαύρο και λευκό χρώμα.

Το Gaming Keyboard PRO X TKL είναι διαθέσιμο στα 235 ευρώ και το Gaming Mouse PRO X SUPERLIGHT 2 στα 175 ευρώ ενώ τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο LogitechG.com. H τιμή για το PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset είναι 279 ευρώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Playseat Challenge X - Logitech G Edition: Η αγωνιστική υπεροχή συναντά την άνεση του Gaming

27 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και η Playseat παρουσίασαν τη νεότερη καρέκλα προσομοίωσης αγώνων, την Playseat Challenge X - Logitech G Edition. Σχεδιασμένη για την αγωνιστική τιμονιέρα και τα πεντάλ της...

Logitech Brio 100: Η νέα Full HD webcam με βελτιωμένη εικόνα και ήχο

19 Σεπτεμβρίου 2023 Christos Elpidis

Στο σημερινό υβριδικό κόσμο, η virtual επικοινωνία είναι κανόνας. Για να διασφαλίσετε ότι οι διαδικτυακές σας αλληλεπιδράσεις είναι ελκυστικές και αποτελεσματικές, είναι απαραίτητο να διαθέτετε τον κατάλληλο ...

Logitech: Αποκαλύπτει εξοπλισμό streaming για gamers

19 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, κυκλοφόρησε τρία νέα προϊόντα αιχμής που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία gaming και streaming: τα δύο νέα μικρόφωνα...

LOGI PLAY DAYS με exclusive προσφορές και πρωτοποριακά λανσαρίσματα ανά την Ευρώπη

14 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Η Logitech G ανακοινώνει τα Logi PLAY Days που πραγματοποιούνται σε όλη την Ευρώπη και καλεί gamers, creators και λάτρεις του παιχνιδιού να απολαύσουν μία εβδομάδα gaming. Στις #LOGIPLAYDAYS θα διατεθεί μια ...

Multi-Device πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s και ποντίκι Pebble 2 M350s από τη Logitech

06 Σεπτεμβρίου 2023 Techgear Team

Ένα νέο δίδυμο, πιο κοντά στην προσωπική έκφραση, φέρνει στην αγορά η Logitech. To Multi-Device Bluetooth πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s είναι μοντέρνο, μινιμαλιστικό και ελαφρύ, επιτρέποντας τις μετακινήσεις...

Ο νέος προσωπικός σου χώρος εργασίας για άνετη, ευχάριστη και παραγωγική δουλειά όλη μέρα

02 Αυγούστου 2023 Techgear Team

Θέλεις να συνδυάσεις την λειτουργικότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προσωπική σου αισθητική στο νέο σου χώρο εργασίας; Είναι πλέον εύκολο με τις ολοκληρωμένες λύσεις που σου προσφέρει η Logitech. Η ...

Logitech MX Keys S και MX Anywhere 3S Review: Επιλογές από το πάνω ράφι

10 Ιουλίου 2023 Christos Elpidis

Η δημοφιλής σειρά Master Series (ή MX) της Logitech εμπλουτίστηκε πρόσφατα με δύο νέα προϊόντα, ένα πληκτρολόγιο και ένα compact mouse, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους θέλουν να ...

Logitech MX Keys S Combo: Ο πρώτος συνδυασμός mouse και keyboard για μέγιστη παραγωγικότητα

31 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Logitech ανακοίνωσε τα MX Keys S Combo, MX Keys S και MX Anywhere 3S, τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην premium σειρά Master Series, που είναι σχεδιασμένη ειδικά για προχωρημένους χρήστες, όπως προγραμματιστές...

Logitech Rally Bar Huddle: Ένα ολοκληρωμένο video-bar για μικρούς χώρους συσκέψεων

24 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Logitech ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν, το Rally Bar Huddle, ένα ανώτερης ποιότητας ολοκληρωμένο video-bar για μικρούς χώρους συσκέψεων, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των καμερών συσκέψεων της ...

Logitech G PRO X2 LIGHTSPEED, το νέο gaming headset για eSports

24 Μαΐου 2023 Techgear Team

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε τα απόλυτα ακουστικά με μικρόφωνο για Εsports, το νέο Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming ...

Loader
please wait
techgear_icon