Loki: Πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου στο Disney+, δείτε το νέο trailer

Η Disney δημοσίευσε ένα νέο trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Loki, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ στις 11 Ιουνίου 2021.

Ο Loki (Tom Hiddleston) είχε κλέψει το Tesseract στο Avengers: Endgame και έρχεται αντιμέτωπος με την TVA (Time Variance Authority), πράκτορας της οποίας είναι ο Owen Wilson. Υποτίθεται ότι ο Loki θα αναλάμβανε να διορθώσει το μπέρδεμα με τα εναλλακτικά timelines, αλλά παραδοσιακά δημιουργούνται προβλήματα λόγω της διπρόσωπης φύσης του.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Gugu Mbatha-Raw (Belle), Sophia Di Martino (Yesterday), Wunmi Mosaku (Lovecraft Country) και Richard E. Grant (Gosford Park). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο ο Michael Waldron (Doctor Strange in the Multiverse of Madness).

Το Loki είναι η τρίτη τηλεοπτική σειρά της Disney στημένη στο σύμπαν της Marvel, μετά τα WandaVision και The Falcon and the Winter Soldier που τα πήγαν αρκετά καλά στις κριτικές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading