WandaVision: Η πρώτη σειρά της Marvel έρχεται στο Disney+ στις 15 Ιανουαρίου 2021

Η Marvel ανακοίνωσε αρκετές νέες τηλεοπτικές σειρές που θα βασίζονται στον κόσμο της και θα προβληθούν μέσα από τη συνδρομητική streaming υπηρεσία Disney+. Η αρχή θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2021 με το WandaVision, για το οποίο δημοσίευσε και ένα νέο επίσημο trailer στο πλαίσιο της εκδήλωσης 2020 Investor Day της Disney.

Το WandaVision μας δείχνει τη Wanda Maximoff (Scarlet Witch) να ζει μια όμορφη ζωή με το android της, τον Vision. Η Marvel αναφέρει ότι η υπόθεση εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επαναφέρει στην ιστορία τον Vision αφού είχε σκοτωθεί στο Avengers: Infinity War. Μήπως είναι όλα στο μυαλό της Wanda; Άλλωστε, έχει τη δυνατότητα να αλλοιώνει την πραγματικότητα γύρω της…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Elizabeth Olsen και Paul Bettany, ενώ η Teyonah Parris θα ενσαρκώσει την ενήλικη, πλέον, Monica Rambeau (το κοριτσάκι από το Captain Marvel), η Kat Denning στον ρόλο της Darcy Lewis από τις πρώτες δύο ταινίες Thor και ο Randall Park ως ο πράκτορας Jimmy Woo από τα Ant-Man και Wasp.

Να σημειωθεί ότι το WandaVision δεν ήταν προορισμένο να κάνει την αρχή για τη Marvel στο Disney+, ωστόσο, η πανδημία COVID-19 οδήγησε σε μεγάλες καθυστερήσεις τα άλλα projects και το συγκεκριμένο ήταν αυτό που πρόλαβε να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading