Lucky Hank: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Bob Odenkirk

Μετά από 10+ χρόνια στον ρόλο του Saul Goodman στα Breaking Bad και Better Call Saul που απογείωσε την καριέρα του, ο σπουδαίος Bob Odenkirk ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην τηλεόραση με μια νέα σειρά του δικτύου AMC.

Πρόκειται για το Lucky Hank που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου 2023 και ήδη έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο teaser. Αυτή τη φορά ο Odenkirk θα ενσαρκώσει τον πρόεδρο του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας ενός κολέγιου, ο οποίος περνά κρίση μέσης ηλικίας. Το teaser μας δείχνει το πρόσωπο του ηθοποιού σε έναν σύντομο μονόλογο όπου παραδέχεται πως πάντοτε ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος.

Η υπόθεση του Lucky Hank βασίζεται στο μυθιστόρημα Straight Man του Richard Russo και ακολουθεί την ιστορία του Hank και της συζύγου του Lily (Mireille Enos), με τον πρώτο να γίνεται σταδιακά ολοένα και πιο ασταθής και την δεύτερη να αμφισβητεί τις αποφάσεις που πήρε στη ζωή της. Σε δεύτερους ρόλους συμμετέχουν οι Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough και Suzanne Cryer, ενώ θα υπάρχουν διάφορα guests όπως του Oscar Nunez (The Office), Tom Bower (Die Hard 2), Kyle Maclachlan (Twin Peaks) και Chris Diamantopoulos (Silicon Valley).

Loading