Luther: The Fallen Sun, πρώτο trailer για την ταινία που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά

Από τον Σεπτέμβριο του 2021 γνωρίζουμε ότι η Netflix ετοιμάζει ταινία Luther που θα δώσει συνέχεια στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Idris Elba στον ρόλο του ομώνυμου ντετέκτιβ. Ο καιρός πέρασε, η παραγωγή ολοκληρώθηκε και τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer!

Η ταινία ονομάζεται Luther: The Fallen Sun και η υπόθεση αφορά έναν ιδιαίτερα άγριο κατά συρροή δολοφόνο που έχει τρομοκρατήσει το Λονδίνο, ενώ ο σπουδαίος αλλά ατιμασμένος ντετέκτιβ John Luther βρίσκεται στη φυλακή. Ακόμα τον στοιχειώνει η αποτυχία του να συλλάβει τον ψυχοπαθή δολοφόνο - hacker David Robey (Andy Serkis), ο Luther αποφασίζει να δραπετεύσει από τη φυλακή για να τελειώσει την δουλειά με κάθε τρόπο. Στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Cynthia Erivo, Samuel Winner, Jess Liaudin και Dermot Crowley.

Ο Andy Serkis δήλωσε στο Total Film ότι είχε πολύ καιρό να συμμετέχει σε κάτι τόσο σκοτεινό. Το σενάριο υπογράφει ο Neil Cross, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Luther, και η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Jamie Payne (The Hour). Η τηλεοπτική σειρά ολοκληρώθηκε το 2019 μετά από 5 σεζόν και έλαβε 11 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy.

Το Luther: The Fallen Sun έρχεται στο Netflix στις 10 Μαρτίου 2023.

Loading