Ma Rainey’s Black Bottom, πρώτο trailer για την τελευταία ταινία του εκλιπόντα Chadwick Boseman

Δύο μήνες κοντεύουν να συμπληρωθούν από τον θάνατο του Chadwick Boseman, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός από το Black Panther της Marvel, και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε το πρώτο trailer από το κύκνειο άσμα του, το Ma Rainey’s Black Bottom που θα προβληθεί μέσα από το Netflix.

Η ταινία βασίζεται στη βραβευμένη θεατρική παράσταση του August Wilson και τοποθετεί την υπόθεση στο Σικάγο του 1927 για να μας πει την ιστορία της Ma Rainey, μιας από τις πρώτες μαύρες επαγγελματίες τραγουδίστριες των Blues που ξεχώρισε και για το γεγονός ότι ηχογραφούσε τις παραστάσεις της. Το Ma Rainey’s Black Bottom είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένος χορός με την ίδια ονομασία.

Ο χαρακτήρας του Boseman ονομάζεται Levee, ο οποίος δεν υπήρξε στην πραγματικότητα, και στην ταινία θα δούμε τη διαμάχη μεταξύ της Rainey και των λευκών ιδιοκτητών των clubs της εποχής. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου 2019 στο Pittsburgh σε σκηνοθεσία George C. Wolfe και πρωταγωνιστούν επίσης οι Viola Davis, Colman Domingo, Michael Potts, Glynn Turman, Dusan Brown και Taylour Paige.

Το Ma Rainey’s Black Bottom κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading