Mafia: Definitive Edition, αναβολή στην κυκλοφορία του για το Σεπτέμβριο

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης για το remastering των τριών παιχνιδιών της σειράς Mafia, το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στο πρώτο επεισόδιο που κυκλοφόρησε το 2002, κάτι αναμενόμενο διότι σε αυτό θα δούμε τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις τόσο στο κομμάτι των γραφικών, όσο και στο gameplay.

Είναι δεδομένο ότι ο όγκος εργασίας για το Mafia: Definitive Edition είναι πολύ μεγαλύτερος σε σύγκριση με τα άλλα δύο επεισόδια και γι’ αυτό, άλλωστε, η 2K Games άφησε την κυκλοφορία του τελευταία. Πριν από λίγο, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει το λανσάρισμα για σχεδόν έναν μήνα μετά την αρχική ημερομηνία επειδή η πανδημία του COVID-19 επηρέασε αρκετά τη διαδικασία του remaster. Η εταιρεία θα χρυσώσει το χάπι με ένα εκτενές gameplay session που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουλίου 2020 και ήδη μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το video που θα βρείτε στο τέλος.

Το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει τελικά στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 για Windows PC, Xbox One και PS4, τόσο αυτόνομα, όσο και ως μέλος του πακέτου Mafia: Trilogy.

Loading