Magic Editor: Το νέο πολύ ενδιαφέρον AI εργαλείο για το Google Photos

Η ενσωμάτωση AI εργαλείων στην υπηρεσία Google Photos συνεχίζεται με το Magic Editor, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα από τη Google στο συνέδριο Google I/O 2023 και αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά για τις συσκευές Pixel.

Το Magic Editor είναι ένα AI εργαλείο που συνδυάζει τεχνικές AI, συμπεριλαμβανομένου του παραγωγικού AI, για να βοηθήσει τον χρήστη στην επεξεργασία συγκεκριμένων σημείων μιας φωτογραφίας, όπως για παράδειγμα το αντικείμενο, το φόντο ή ο ουρανός. Για παράδειγμα, μπορείς να αφαιρέσεις από την φωτογραφία κάποιο άσχετο αντικείμενο που χαλάει την αισθητική (π.χ. μια τσάντα ή ένα πλαστικό μπουκάλι), να αφαιρέσεις τα σύννεφα από τον ουρανό ή ακόμα και να αλλάξεις την θέση που έχει στο κάδρο το αντικείμενο ενδιαφέροντος.

Η εταιρεία δεν αναφέρει κάποιο χρονοδιάγραμμα για ευρύτερο λανσάρισμα του Magic Editor σε όλους τους χρήστες και για περισσότερες συσκευές, αλλά αν κρίνουμε από τα εργαλεία Photo Unblur και Magic Eraser, πιθανότατα θα χρειαστεί να περάσουν μερικοί μήνες δοκιμών στα Pixel smartphones.

[Google]

Loading