Marvel: Ανακοίνωσε επίσημα τις δύο νέες ταινίες Avengers που θα κλείσουν την Phase 6

Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις της Marvel από το SDCC 2022, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα για το κλείσιμο της Phase 4, αλλά και την πορεία των Phase 5 και Phase 6, βαφτίζοντας την νέα εποχή ως The Multiverse Saga (οι Phase 1, 2 και 3 ήταν η Infinite Saga).

Η ολοκλήρωση της Phase 4 θα γίνει με το Black Panther: Wakanda Forever στις 11 Νοεμβρίου 2022, ενώ το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα αποτελέσει την εκκίνηση της Phase 5 και η νέα ταινία Fantastic Four την αρχή της Phase 6, η οποία θα ολοκληρωθεί με δύο ταινίες Avengers μέσα στο 2025. Οι ταινίες αυτές θα είναι το Avengers: The Kang Dynasty στις 2 Μαΐου 2025 και το Avengers: Secret Wars στις 7 Νοεμβρίου 2025. 

Πέραν των τίτλων δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο για τα νέα Avengers, αν και τα κόμικς της Marvel έχουν να δώσουν αρκετό υλικό για να δουλέψει η εταιρεία, όπως και στοιχεία για το τι θα δουν οι θεατές. Γενικά ο Kang μοιάζει να είναι πολύ πιο επικίνδυνος εχθρός σε σύγκριση με τον Thanos και τα γεγονότα στο τέλος της Phase 6 πιθανότατα θα έχουν πολύ μεγαλύτερες συνέπειες για όλους τους ήρωες και το Σύμπαν.

Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για όλες τις επερχόμενες ταινίες της Marvel, αφού η εταιρεία βάλθηκε φέτος να αποκαλύψει στο SDCC πλήρως το χρονοδιάγραμμα για όλες τις παραγωγές της και νιώθει πολύ σίγουρη πως θα καταφέρει να το τηρήσει.

Loading